Тендер із закупівлі послуги кейтерингу для проведення тренінгів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
AMI

тендер-tender-ntylth1
Тендер із закупівлі послуги кейтерингу для проведення тренінгів

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі послуги кейтерингу для проведення ряду тренінгів та публічного заходу (харчування учасників з комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради).

( Кейтерингові послуги)

Громадська організація «Агенція міських ініціатив» в межах грантового проєкту «Безпечний та доступний простір Центру для незрячих та слабозорих дітей Чернігівщини» Грантова Угода №RPP/2023/11/051/CS, що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий тендер на закупівлю послуги з кейтерингу для проведення ряду тренінгів  та публічного заходу (харчування учасників з комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради).

Дата оголошення про тендер:  23.02.24

Термін подання тендерних пропозицій: 15 днів

 Предметом закупівлі є послуги з кейтерингу для проведення ряду тренінгів та публічного заходу (харчування учасників з комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради).

Учасник визначає ціни з урахуванням всіх видів та обсягів наданих послуг, що повинні бути виконані. Ціна пропозиції повинна включати всі витрати Учасника, в т.ч. сплату податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, вартість матеріалів, страхування, інші витрати. Якщо пропозиція Учасника містить не всі види робіт або зміну обсягів та складу робіт згідно з документацією закупівель, ця пропозиція вважається такою, що не відповідає умовам документації закупівлі, та відхиляється Замовником.

Строк надання товарів/ послуг: з моменту підписання угоди до 31.05.204 та згідно графіку проведення 11 тренінгів та  одного публічного заходу.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт). 

     Детальна кількість осіб та назва тренінгів відображена у Додатку 1.

Учасник має надавати послуги з  дотриманням вимог наступних нормативно-правових актів:

  • Закон України № 771/97-ВР від 23.12.1997 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (із змінами);
  • Закон України № 2042-VIII від 18.05.2017 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, ветеринарну медицину та благополуччя тварин» (із змінами);
  • наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».

Вимоги до організації харчування учасників тренінгів та публічного заходу:

    1. дотримуватися встановлених термінів виконання замовлення;
    2. виконувати вимоги санітарних правил і гігієнічних нормативів, а також актів і санітарно епідеміологічних висновків посадових осіб, які здійснюють державний санітарно-епідеміологічний контроль;
    3. оперативно інформувати про хід виконання послуги, надавати будь-яку інформацію за запитом і здійснювати будь-які інші дії за вказівкою, якщо вони пов’язані з предметом договору;
    4. гарантувати якість продуктів з усіма його відповідними санітарними нормами;
    5. негайно попередити про всі обставини, що не залежать від дій компанії, які можуть погіршити якість наданих послуг або створюють неможливість надання послуг в погоджений термін;
    6. виконати заявку з належною якістю і в повному обсязі.

        Приготування калорійних високоякісних страв повинно здійснюватися з використанням сертифікованої сировини та з чітким дотриманням термінів придатності.

Обсяг послуг – 245 осіб (Додаток 1)

Орієнтовне МЕНЮ на один захід :

Кава- брейк – (40 хв).

      Передбачає наявність наступної продукції, інвентарю та обладнання  орієнтованого розрахунку  на 1 особу :

  • закуски (брускети, канапе тощо);
  • десерт (печиво, цукерки);
  • кава;
  • чай пакетирований;
  • мінеральна вода ПЕТ Моршинська (500мл);
  • лимон до чаю (15г);
  • цукор (5г);
  • вершки до кави порційні (10г);
  • кава-машини;
  • серветки,
  • одноразовий посуд.

Перерва на обід – перерва (40-60хв) орієнтованого розрахунку на 1 особу: 

      Передбачає наявність наступної продукції, інвентарю та обладнання:

  • сік в асортименті ,компот (200мл);
  • салат (м’ясні, овочеві тощо)
  • основна страва (куряче філе, риба , мясна відбивна тощо);
  • гарнір (картопля, рис,овочі гриль тощо);
  • десерт;
  • кава,чай (лимон, вершки,цукор)
  • серветки;
  • одноразовий посуд.

У вартість послуг повинно бути включено транспортування та доставка товару до місця призначення по  м. Чернігові.

     Детальна кількість осіб та назва тренінгів відображена у Додатку 1.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається Додаток 1 та Додаток 2);
  4. Оригінал Рахунка-фактури 
  5. Зразок договору поставки товару
  6. Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні роботи/послуги тощо) за наявності

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 09.03.2024 року. 

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Відкритий тендер грантова угода № RPP/2023/11/051/CS назва учасника» до 18:00 09.03.2024 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18:00 години 09.03.2024 року, розгляду не підлягатимуть. 

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 05.03.2024 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Додаток 1 – Технічне завдання (3)

Додаток_2_Проформа_тендерної_пропозиції (3)

 

Контактна особа: Анастасія

телефон 063 430 48 62


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю обладнання (моноблок, павербанки, навушники, настільні лампи, ноутбуки)

Тендер на закупівлю робіт з проведення серії з трьох опитувань панелі експертів на суспільно-політичну, економічну та бізнес тематику

Конкурс на закупівлю закупівлю послуг з розробки та створення інформаційних продуктів для покращення видимості роботи гарячої лінії

Набір на довгострокове волонтерство до наукового центру “EXPERYMENT”

Конкурс на закупівлю комп’ютерного обладнання (ноутбуків)

Стипендіальна програма від Уряду Швеції в Українському Жіночому Фонді