ГО “Еколтава” шукає експерта_ку зі стійкого харчування (продовжено)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Ekoltava

Vacancy вакансія(6)
ГО “Еколтава” шукає експерта_ку зі стійкого харчування (продовжено)

Предмет закупівлі: послуги експерт_ки з підготовки курсу про стійке здорове харчування
(Додаток 1).

Термін надання послуг: серпень 2022 р. – січень 2023 р.

Від експерт_ки очікується виконання наступних завдань, список яких може бути доповнений у процесі підготовки курсу (всі завдання виконуються за підтримки методистки курсу та менеджерки проєкту):
● розробка та змістовне наповнення програми курсу;
● підготовка текстових матеріалів для відеоуроків;
● участь в якості експерт_ки при зйомці відеоуроків (очікується можливість приїхати до м. Полтави на кілька днів для проведення зйомки);
● участь в одному вебінарі (тривалість 30-40 хв);
● підготовка вітального відео для учасників (5-7 хв);
● підготовка додаткових матеріалів до відеоуроків (інструкції, чек-листи, висновки,
посилання на додаткові матеріали);
● підготовка питань та відповідей для тестів, передбачених до кожного уроку;
● підготовка практичних завдань + ключів/критеріїв оцінки завдань для кураторок;
● щотижня підготовка відповідей на питання студентів з місцевих чатів (графік
узгоджується під час підготовки матеріалів курсу);
● участь у доопрацюванні курсу за підсумками отриманого зворотного зв’язку та відповідно до зібраних метрик.

Учасник_ці тендеру подають наступний пакет документів:
● резюме (очікується, що кандидат_ка має досвід підготовки подібних курсів або аналогічної діяльності, що має відношення до тематики курсу);
● рекомендаційний лист або контакти особи, яка могла б рекомендувати Вас;
● цінову пропозицію за підписом учасник_ці (із зазначенням: очікуваних трудовитрат на виконання конкретних завдань у людино-днях (скільки часу потребує виконання окремих поставлених завдань; наприклад, підготовка текстових матеріалів 10 підтем курсу: ХХ людино-днів, тощо); вартість за людину-день та загальну вартість послуг);
● для фізичних осіб підприємців: копії реєстраційних документів, включаючи витяг з ЄДР фізичних осіб-підприємців; виписка про підтвердження системи оподаткування з урахуванням можливості надання вищевказаних послуг у рамках проєкту відповідно до видів економічної діяльності, що здійснюються.

Термін подання документів: 22 серпня 2022 р. до 18:00 за Київським часом, на електронну адресу: [email protected]

Команда Проєкту залишає за собою право не підтримувати жодну з отриманих пропозицій. Всі продукти, розроблені в рамках Проєкту, є власністю цього Проєкту та не можуть використовуватись без згоди Замовника.

Додаток 1

Коротко про курс:

Курс про стійке здорове харчування розробляється ГО «Еколтава» за підтримки «Школи Екоідеї» в рамках проекту DRA «Сприяння кліматичній освіті у Східній Європі» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Ціль курсу:
Надати учасник_цям знання щодо стійкого харчування, створити умови для формування нових харчових звичок, що ґрунтуються на стійкому раціоні. На підставі усвідомленого підходу до вибору продуктів харчування мотивувати учасник_ць курсу встановити зв’язок між харчовою поведінкою і стійким розвитком планети.

Цільова аудиторія:
Люди, яких обставини змушують замислитися про свій раціон, наприклад: молоді люди, які починають жити окремо від батьків; жінки та чоловіки, які дбають про збереження здоров’я та молодості через харчування; жінки, які купують харчі для всієї родини та замислюються про збереження здоров’я членів сім’ї через правильне харчування; чоловіки та жінки, зацікавлені в тому, щоб самостійно вирощувати екопродукти на своїх городах/балконах.

Мова курсу: українська.

Очікуваний список підтем до розкриття (можливо уточнювати під час подання пропозиції):
1. Що таке стійке здорове харчування?
2. Формування збалансованого раціону (база дієтології)
3. Вибір продуктів: цілісні на противагу переробленим
4. Як читати етикетки на товарах: розбираємо склад і чому напис «еко» не тотожно корисно?
5. Як не стати жертвою greenwashing?
6. Екоблогери та їх поради: чи завжди авокадо краще за домашній буряк? (логістика та сезонні продукти)
7. Чому покупки потрібно планувати заздалегідь чи як голод «витрачає» наш бюджет більше?
8. Веганство та вегетаріанство: безпечно чи модно? (Meatless Mondays)
9. Попит на стійкі продукти породжує пропозицію: як мій вибір змусить виробників змінити їх товари?
10. Чому стійке харчування впливає майбутнє планети?

Терміни з підготовки матеріалів курсу:
● 30 серпня 2022 року перші 4 підтеми + конспекти та додаткові матеріали до відеоуроків українською мовою.
● 25 вересня 2022 року наступні 6 підтем + конспекти та додаткові матеріали до відеоуроків українською мовою.

Орієнтовний період зйомки відеоуроків: жовтень 2022 року (м. Полтава).


Останні публікації цього розділу:

Молодший фахівець/фахівчиня проекту з соціально-правового захисту / Protection Assistant

Асистент/ка з управління інформацією (управління колективними центрами) / Information Management Assistant (CCCM)

Молодша(-ий) юридична(-ий) радниця (-к) програми «Прозорі міста» до Transparency International Ukraine

Менеджер/ка з міжнародних зв’язків

Консультант/ка з оцінки впливу та досліджень у сфері психосоціальної підтримки (MHPSS) / MHPSS Impact Assessment and Research Consultant

Фахівець/чиня з безпеки зі знанням англійської мови (Officer, Security)