Навчання щодо впровадження системи НАССР пройшли оператори ринку харчових продуктів

17 червня відбувся практичний семінар «Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів", що об'єднав близько 100 учасників, серед яких: представники агропродовольчих ринків, ...

Додано:
BSC Sumy

полтава9
Навчання щодо впровадження системи НАССР пройшли оператори ринку харчових продуктів

17 червня відбувся практичний семінар «Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів”, що об’єднав близько 100 учасників, серед яких: представники агропродовольчих ринків, торговельних підприємств, закладів громадського харчування, виробники продуктів харчування із Київської, Сумської, Полтавської, Харківської, Вінницької, Хмельницької, Запорізької, Черкаської, Львівської, Тернопільської областей. Онлайн-захід проходив дистанційно на платформі Zoom.

полтава2

полтава10

Серед спікерів:

Юрій Оглашений, старший експерт з НАССР та простежуваності проекту “Improvement of Food Safey Control System in Ukraine”;

полтава1

Наталія Катеренчук, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області;

полтава5

Вікторія Облак, засновник власного бренду «ФАБРИКА РЕШЕНИЙ», консультант із впровадження системи НАССР та систем ISO 22000, ISO 9001.

полтава6

 Згідно із Законом України № 771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів зобов’язані впровадити систему НАССР. На заході експерти роз’яснювали положення нового харчового законодавства, надавали практичну допомогу в розробленні документації для впровадження системи НАССР.

полтава3

У рамках заходу відбулася панельна дискусія «Основні труднощі при впровадженні системи НАССР» за участі усіх спікерів. Під час панельної дискусії учасники заходу отримали відповіді на питання, які були задані під час реєстрації та під час проведення семінару. Модераторкою панельної дискусії була Аліна Ткаченко – керівник науково-тренінгової лабораторії «Школа НАССР ПУЕТ», консультантка з з впровадження системи НАССР.

полтава4

Друга частина заходу була суто практичною. Учасники заходу були об’єднані в 4 zoom-кабінети для проходження воркшопу «Розроблення документації по системі НАССР».

Даний захід реалізований Центром Інформаційної Підтримки Бізнесу м. Суми у партнерстві з ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business.


Тематика публікації:     

Останні публікації цього розділу:

Розпочався проєкт «Впровадження підходу, інформованого про травму, у громадянській освіті»

Інкубатор демократичних ініціатив розпочинає проєкт зі зменшення випадків мови ворожнечі в країнах Східного партнерства

Види когнітивних спотворень та їхній вплив — на тренінгу про психологічну безпеку журналістів

21 Docudays UA: Саунд­скейпінг пам’яті, низові культурні простори та європейський кіноринок — добірка дискусій DOCU/PRO та DOCU/СИНТЕЗ

Пів тисячі молодих лідерів і лідерок закінчили "Школу молодіжних рад"

Доступ до публічної інформації в ОМС: як зробити так, щоб усе запрацювало?