Checchi and Company Consulting шукає експертів з моніторингу та оцінки

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Валерія

Checchi and Company Consulting шукає кандидатів на наступні короткострокові і довгострокові позиції, в рамках майбутнього проекту з моніторингу та оцінки за підтримки USAID. Усі позиції вимагають відмінного знання англійської мови (розмовної та письмової). Надається перевага кандидатам, які мають ступінь магістра у відповідній сфері та досвід роботи з програмами USAID. Щоб подати заявку, будь ласка, надішліть своє резюме та супровідний лист на електронну адресу: [email protected]  з назвою позиції в темі листа. Заявки будуть розглядатися по отриманню; будь ласка, подавайте заявки якнайскоріше.

Оцінювач Медіа-проекту

Оцінювач братиме участь у фінальній оцінці Медіа-проекту за підтримки USAID, яка проводитиметься протягом приблизно двох місяців наприкінці 2015 року або на початку 2016 року. Кваліфікація:

  •  Щонайменше вісім років досвіду у дослідженнях засобів масової інформації, комунікацій, журналістики, або суміжній галузі.
  • Перевага надається кандидатам з досвідом проведення оцінювання та аналізу даних.

Експерт з моніторингу діяльності

Експерт з моніторингу діяльності розроблятиме та надаватиме послуги з оцінки діяльності протягом щонайменше шести місяців. Завдання включатиме моніторинг та перевірку по всій країні, незалежну перевірку якості і точності даних, та огляд планів з моніторингу та оцінки. Виконання завдання, як очікується, потрібно буде розпочати в кінці 2015 року, або на початку 2016 року. Кваліфікація:

  • Професіонал у сфері моніторингу та оцінки з щонайменше шістьма роками відповідного досвіду.
  • Потрібно мати досвід управління та розробки системи моніторингу діяльності в галузі розвитку.

Старший експерт з моніторингу та оцінки

Старший експерт з моніторингу та оцінки надаватиме технічну допомогу в рамках довгострокового проекту з моніторингу та оцінки за підтримки USAID, який охоплює кілька секторів розвитку. Старший експерт з моніторингу та оцінки розроблятиме плани для оцінок і перевірок, здійснюватиме нагляд за польовими командами, переглядатиме плани з моніторингу та оцінки, та надаватиме технічні консультації та навчання по мірі необхідності. Кваліфікація:

  • Щонайменше вісім років досвіду в галузі розвитку, і принаймні п’ять років досвіду роботи в області моніторингу та оцінки, або прикладних досліджень.
  • Довід включає: розробку планів з моніторингу та оцінки, розробки систем моніторингу та оцінки, керування польовими командами, участь в роботі команд з оцінки, аналіз кількісних і якісних даних, розробка дослідження, оцінки якості даних та/або проведення тренінгу з моніторингу та оцінки.

Старші експерти з моніторингу та оцінки у сфері охорони здоров’я та управління (діяльності органів влади)

Checchi and Company Consulting шукає старших експертів з моніторингу та оцінки, які спеціалізується в галузі охорони здоров’я та управління (діяльності органів влади), щоб забезпечити короткострокові консультаційні послуги, починаючи з кінця 2015 року або початку 2016  року. Необхідні послуги можуть включати участь в оцінці діяльності, розробці інструментів моніторингу та оцінки для отримання результатів у певному секторі, та перегляд планів з моніторингу та оцінки. Кваліфікація:

  • Щонайменше, вісім років досвіду і три роки досвіду роботи в області моніторингу та оцінки, або прикладних досліджень.
  • Досвід включає: розробку інструментів для дослідження / моніторингу й оцінки, керування командами, які провадять польові дослідження, аналіз кількісних і якісних даних, участь у роботі груп з оцінки та/або проведення тренінгів з моніторингу та оцінки.

Ukraine Announcements Long ENG


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Crisis, Conflict, Disaster Advisor

Вакансія: Senior Grants Finance Specialist (SGFS)

Вакансія: Environmental Compliance (EC) Specialist

Вакансія: Grants Officer

Провідний/а економіст/ка з фінансової роботи

Вакансія: Senior Grants Specialist (SGS)

Коментувати не дозволено.