У Харківській області навчать раціональному управлінню ресурсами

Початок: 30.06.2017 о 10:30
Закінчення: 30.06.2017 о 15:00
Адреса: вул. Волошина, 50, смт. Кегичівка, Харківська обл., Україна
Місце: конференц-зала Кегичівської районної ради
ГО “НОВА Енергія”
Телефон: +38 050 995 01 48
E-mail: [email protected]

Завершено

UAEITI - управляти ресурсами
У Харківській області навчать раціональному управлінню ресурсами

 

 

30 червня у смт. Кегичівка відбудеться тренінг «Раціональне управління ресурсами видобувних регіонів Харківщини». Захід пройде заучасті представників органів місцевого самоврядування,громадськості, ініціативних груп, енергоменеджерівз видобувних регіонів Харківської області.

Під час заходу експерти ГО «НОВА Енергія» розповідатимуть про раціональне управління ресурсами, механізми Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ) для регулювання енергетичного сектору, основні етапи енергоаудиту будівель, розробку енергозберігаючих заходів та способи залучення коштів на їх впровадження.

В ході тренінгу представники органів місцевого самоврядування отримають рекомендації щодо розробки планів підвищення енергоефективності населених пунктів, ОТГ та районів, для реалізації яких, починаючи з 2018 року, можна буде залучати фінансові надходження у вигляді рентних платежів видобувних компаній, сплачених до місцевих бюджетів.

Тренінг буде проведено в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні». Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).

Захід проводиться за сприяння Харківської обласної ради.

Початок заходу: 11:00

Початок реєстрації: 10:30

Місце проведення: вул. Волошина, 50, смт. Кегичівка, Харківська обл., конференц-зала Кегичівської районної ради

Група у Facebook.

Сайт ГО «НОВА Енергія».

Сторінка ГО «НОВА Енергія» на Facebook.

Контактна особа: Олена Агапова

тел.: +38 050 995 01 48

e-mail: [email protected]