Стипендія найкращому вступнику на Магістерську програму з прав людини УКУ

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


KKB
Стипендія найкращому вступнику на Магістерську програму з прав людини УКУ

Адвокатське об’єднання «Кульчицький, Кулаков і Біднягін» надасть стипендію одному із цьогорічних вступників на Магістерську програму з прав людини УКУ. Кошти покриють повну вартість навчання на програмі.

Стипендію на навчання отримає абітурієнт, який за результатами вступних випробувань посяде перше місце у рейтингу серед вступників на програму. До цього рейтингу не входитимуть вступники, вже рекомендовані для отримання стипендій від інших партнерів програми за результатами конкурсів у квітні та липні.

«Ми хочемо допомогти молодим людям, які прагнуть розвиватися, які хочуть навчитися та відкрити для себе нові можливості», – зазначила Андріана Кульчицька, старший юрист АО «Кульчицький, Кулаков і Біднягін», під час презентації стипендії.

Адвокатське об’єднання «Кульчицький, Кулаков і Біднягін» засноване у 2013 році,  спеціалізуються на захисті інтересів та прав приватних осіб у відносинах з органами влади.  Практика Європейського суду з прав людини є ключовою у роботі Адвокатського об’єднання, адвокати та юристи мають значний досвід у представництві інтересів клієнтів у ЄСПЛ на всіх стадіях розгляду справи  різної складності. Офіси працюють у Києві та Дніпрі.

Довідка

Прийом документів на Магістерську програму з прав людини УКУ триватиме з 12 по 26 липня. Остаточний рейтинг абітурієнтів буде сформовано за результатами ЗНО з права для вступу на магістратуру.


Останні публікації цього розділу:

Подовження тендеру на закупівлю транспортно-логістичних послуг

Тендер із закупівлі послуги по організації п’ятиденного тематичного тренінгу для співробітників органів освіти Одеської області (дводенний тренінг) та співробітників органів освіти Миколаївської області (триденний тренінг)

Тендер на закупівлю інструментів та матеріалів для проведення відновлювальних робіт

Запрошення до участі у тендері на закупівлю товарів для дитячої творчості

Тендер на закупівлю інтерактивної панелі Promethean ActivPanel 9, 75” 4K

Конкурс «Нові горизонти глобальної України: розвиток співпраці з країнами Азії, Близького Сходу, Африки і Латинської Америки»