Табір Медіа-Патріотів чекає на тебе!

Початок: 09.08.2017
Закінчення: 13.08.2017
Адреса: Україна,
Місце: Одеська область

Телефон: 380993700234

Завершено

Табір Медіа-Патріотів
Табір Медіа-Патріотів чекає на тебе!

Ми звикли турбуватись про свою безпеку: державну, політичну, економічну, воєнну, екологічну, банківську… але, нажаль, на останніх позиціях залишається психологічна безпека.

Пропагандистська війна, що протягом останніх двох років розгорнулася в інформаційному просторі України та Російської Федерації, постає одним з важливих факторів того, що в населення України проявляється цілій ряд психологічних проблем. В цих умовах психологічні методи і практики психологічної безпеки можуть допомогти не тільки корегувати вже наявні проблеми, але й запобігати вищезазначеним явищам.

 

З 9 по 13 серпня учасники Всеукраїнського Табору Медіа-Патріотів мають чудову можливість дізнатись, як захистити себе та своїх близьких від інформаційних атак, та якими методами можна подолати їх негативні наслідки. Протягом 5 днів кожен учасник отримає:

- базові прийоми розробки пропагандистських сценаріїв

- дієвий інструментарій медіа-аналізу та розробки інформаційних операцій

- нові професійні знайомства

та багато іншого!

Табір буде максимально корисний:

Майбутнім політологам, журналістам, політичним психологам, піарникам – і в той же час буде цікавий для всіх, хто пов’язаний з інформаційним простором країни, громадським діячам та активним громадянам України.

Тренерами Табору будуть досвідчені медіа-експерти, політтехнологи і пропагандисти.

Детальнішу інформацію можна знайти на сайті табору http://tabirmediapatriotiv.gr8.com або на сторінці в Фейсбук https://www.facebook.com/CampofMediaPatriots/.

 

Чекаємо на наших активних та мотивованих учасників, не проґав цей унікальний шанс!