Британська Рада профінансує «Велофорум», фотовиставку та арт-вікенд у Миколаєві

У Миколаєві визначили переможців конкурсу громадських проектів та молодіжних ініціатив, реалізація яких відбуватиметься за рахунок міського бюджету та коштів міжнародних донорів. У Миколаєві ...

Додано:
Evgen Gomonjuk

Миколаїв конкурс молодіжних проектів
Британська Рада профінансує «Велофорум», фотовиставку та арт-вікенд у Миколаєві

У Миколаєві визначили переможців конкурсу громадських проектів та молодіжних ініціатив, реалізація яких відбуватиметься за рахунок міського бюджету та коштів міжнародних донорів.

У Миколаєві обрали переможців молодіжних проектів

У Миколаєві обрали переможців молодіжних проектів

Фінальний захист проектів громадських організацій відбувся у вівторок, 25 липня, в стінах Миколаївського міськвиконкому.

Всього на конкурс було подано 11 проектів на загальну суму понад 350 тисяч гривень. Проте лише шість з них отримають фінансову підтримку.

Так, найбільшу кількість балів набрав проект проведення міжнародної конференції «Велофорум», який пройде у Миколаєві 6-8 жовтня 2017 року. Подібні заходи щорічно збирають активістів і представників влади для вирішення питань велоінфраструктури в різних містах Європи та України.

«Право проведення «Велофоруму» в кожному місті потрібно вибороти на конкурсній основі. У минулому році з третьої спроби ми, нарешті, досягли того, аби ця велоконференція пройшла в Миколаєві. Це, перш за все, обмін досвідом, тому що до нас приїдуть експерти в галузі транспорту, інфраструктури та безпеки дорожнього руху. Приїдуть не тільки велосипедисти, але й багато інших гостей з різних європейських країн», – проанонсував захід активіст «Велоруху» Роланд Байрозян.

Проектний менеджер "Агенції розвитку Миколаєва" Анна Ганжул та представники Британської Ради

Проектний менеджер “Агенції розвитку Миколаєва” Анна Ганжул та представники Британської Ради

Пітчинг проектів у Миколаєві

Найбільше балів набрав проект "Велофоруму" у  жовтня Миколаєві, що пройде в місті 6-8 жовтня

Найбільше балів набрав проект “Велофоруму” у Миколаєві, що пройде в місті 6-8 жовтня

Велофорум у Миколаєві

Пітчинг проектів у Миколаєві

Також, конкурсна комісія підтримала проведення в місті кілька культурно-розважальних заходів: «Frends festival» в парку «Дружба» у вигляді арт-пікніків під відкритим небом за участю молодіжних музичних гуртів міста; фестиваль «Mykolaiv Art Week» з фотовиставкою, презентацією короткометражних відео «Спадок» та серією цікавих лекцій на тему сучасної української культури; фестиваль «Автоледі» із визначенням кращого водія-жінки у Миколаєві та серія заходів на історичну тематику. Крім цього, до числа переможців потрапив проект з проведення фотовиставки «Природа Причорномор’я».

Відмітимо, що за умовами конкурсу всі проекти повинні бути реалізовані до кінця 2017 року. При цьому, фінансування ініціатив громадських організацій відбуваються за принципом 50/50: в ході виконання міської програми «Молодь» на 2016-2018 рр. та в рамках реалізації проекту «Активні громадяни» («Active Citizens») за програмою Британської ради для молоді в сфері соціального розвитку та міжкультурного діалогу. Регіональним партнером проекту є «Агенція розвитку Миколаєва».

 

Пітчинг проектів у МиколаєвіПітчинг проектів у МиколаєвіСпільний конкурс проектів Британської Ради та міської влади у Миколаєві


Тематика публікації:                      

Останні публікації цього розділу:

10 років БФ «Твоя опора»: зібрано й надано допомогу на 710 млн грн

Ресурсні центри неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи

Власники пошкодженого чи зруйнованого житла можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків

Після великої води: як відновлюється життя у Корабельному районі Херсона

USAID спорудив навчальний простір у Богданівці на Київщині, де російські війська зруйнували школу

Актуальні літні події для громадських активістів та активісток