Ролик про Україну зібрав більше 200 тис. переглядів

28 серпня 2017 року відбулася презентація англомовного кліпу сучасної України від випускників 2017  року - Ukraine as seen by teenagers. Тінейджери представили сучасну Україну такою, якою її ...

Додано:
Svetlana Zhigun

IMG-8804
Ролик про Україну зібрав більше 200 тис. переглядів

28 серпня 2017 року відбулася презентація англомовного кліпу сучасної України від випускників 2017  року – Ukraine as seen by teenagers.

Тінейджери представили сучасну Україну такою, якою її бачать підлітки, оскільки, за їх словами, для них важливо аби Батьківщина та її роль у світовій історії стали відомі молодшому поколінню всього світу.

Цей 12-ти хвилинний відеоролик, відзнятий за ініціативи та за сценарієм випускників 2017 року, покликаний доповнити уявлення міжнародної молоді про Україну та її сучасне покоління.

Ініціатори прагнуть спонукати однолітків Європи, Америки, Канади, Австралії дізнаватися більше про Україну, і сподіваються, що завдяки цьому відеоролику їх мета стала на крок ближче.

«Ми хочемо, щоб кожен, хто ще не знайомий із Україною, після перегляду зайшов в GOOGLE та набрав слово «Ukraine», бажаючи ще більше дізнатися про нашу Батьківщину. А ще краще запланував провести свої студентські канікули в Україні. А ті, хто знайомі просто пересвідчилися і промовили: «О, це українці! Вони такі ж класні, як і ми! Але скільки ще цікавого ми про них не знаємо».

 

Громадські організації ВО «Платформа громадянських ініціатив» та «Інститут свободи слова» сподіваються, що ця ініціатива молоді буде підтримана державними структурами, які використовуватимуть цей відеоролик у своїх комунікаціях, і стане поштовхом для посилення туристичної привабливості України, особливо для молодого покоління світу.

Відео-презентація вже розіслана на адреси студентських рад провідних університетів світу; на адресу представництв української діаспори та на адресу дипломатичних установ України. Ролик активно набирає популярність в інтернеті.

У прес-конференції брали участь:

  • Баграновська Тетяна – керівник напрямку молодіжної політики ВО “Платформа громадянських ініціатив”
  • Сергій Палеха – заступник Голови правління ГО «Інститут свободи слова»
  • Зарічна Анастасія – співавтор ідеї, сценарист, випускниця – 2017 року
  • Федорчук Ярослав, Кухар Марія, Томин Вікторія, Ігнатенко Олександр – випускники 2017

 

Ролик на YouTube.

Стрім прес-конференції тут.


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Вийшов другий сезон Rights Now! Podcast

На Тернопільщині ділилися кращими практиками розвитку гуманітарно-соціальної сфери

Громади Донеччини обговорили діяльність центрів підтримки громадян

ZDOROVI представляє результати шостої хвилі опитування «БАРОМЕТР»: стан системи охорони здоров'я України

«Як підготуватися до сексу»: новий випуск просвітницького подкасту від «Феміністичної майстерні»

Відсутність документів на нерухомість — одна із критичних перепон отримання компенсації через єВідновлення