Гранти від Проекту USAID RESPOND на надання послуг у сфері ВІЛ/СНІД

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


40377
Гранти від Проекту USAID RESPOND на надання послуг у сфері ВІЛ/СНІД

Проект USAID RESPOND оголошує три грантові конкурси з метою підтримки проектів, спрямованих на надання послуг у сфері ВІЛ/СНІД.   Термін реалізації проектів: 1 грудня 2015р.-28 лютого 2017р. (15 місяців).   Відібрані проекти отримають до 19 000 доларів США кожен.   Фінансування проектів почнеться в грудні 2015р.   Заявки необхідно подати до 14 жовтня 2015 року.

Щоб отримати повну інформацію про технічні особливості та кількість проектів, які будуть підтримані, будь ласка, скористайтеся відповідними посиланнями нижче:

  • Грантовий конкурс 4044-13 «Надання послуг статевим партнерам ЛЖВ з консультування і тестування на ВІЛ». Метою конкурсу є підтримка проектів, спрямованих на надання протягом 15 місяців послуг з консультування і тестування на ВІЛ статевим партнерам ЛЖВ.  Географічне охоплення: заявки прийматимуться з Київської, Херсонської областей і міста Київ.  Повний текст грантового оголошення можна завантажити з веб-сайту Проекту USAID RESPOND за посиланням http://respond.org.ua/ukr/news/306.
  • Грантовий конкурс 4044-14 «Надання послуг статевим партнерам СІН з консультування і тестування на ВІЛ». Метою конкурсу є підтримка проектів, спрямованих на надання протягом 15 місяців послуг із консультування і тестування на ВІЛ статевим партнерам споживачів ін’єкційних наркотиків (СІН). Географічне охоплення: заявки прийматимуться з Дніпропетровської, Київської, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей і міста Київ.  Повний текст грантового оголошення можна завантажити з веб-сайту Проекту USAID RESPOND за посиланням http://respond.org.ua/ukr/node/307.
  • Грантовий конкурс 4044-15 «Впровадження інтервенції «СІТІ» із супроводу СІН у м. Херсон». Метою конкурсу є надання підтримки організації у м. Херсон з метою пілотування протягом 15 місяців перспективного поведінкового вручання «СІТІ» для ЛЖВ, які потребують комплексного медико-соціального супроводу з метою призначення АРТ.  Географічне охоплення: заявки прийматимуться тільки з Херсонської області.  Повний текст грантового оголошення можна завантажити з веб-сайту Проекту USAID RESPOND за посиланням http://respond.org.ua/ukr/node/308.

Як подати заявку

Пакет документів повинен надійти на ел. пошту [email protected] із зазначенням номеру грантового конкурсу у полі теми.

Організації, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати:

  • Повністю заповнена форма Заявки (додається);
  • Бюджет та Нотатки до бюджету (форма додається);
  • Резюме координатора проекту та соцпрацівників;
  • Сканована копія свідоцтва про державну реєстрацію та Статут організації;
  • Докази партнерських відносин (листи підтримки, меморандуми про взаєморозуміння, будь-які інші відповідні документи).
  • Будь ласка, уважно прочитайте повний текст відповідного оголошення про грантовий конкурс перш, ніж приступати до написання проектної пропозиції.

Увага!

  • Переможців буде оголошено протягом двох тижнів після збігу останнього терміну подання заявок;
  • Результати конкурсу будуть повідомлені організаціям ел. поштою;
  • Причини відмови у підтримці проекту не повідомляються та не обґрунтовуються;
  • Проект USAID RESPOND залишає за собою право відхилити будь-яку або всі подані заявки, вести переговори з будь-якими кандидатами з метою внесення змін до їх проектних пропозицій або надавати гранти без подальших переговорів.

Запитання?

До 27 вересня 2015 р. зацікавлені організації можуть надсилати запитання щодо конкурсу на адресу ел. пошти [email protected].   Відповіді на всі питання, які надійдуть до цієї дати, будуть об’єднані в єдиний файл «Запитання та відповіді» і розіслані всім тим, хто їх надіслав, до 30 вересня 2015 р.

У разі виникнення технічних проблем із завантаженням документів прохання звертатися за адресою [email protected].

У темі усіх повідомлень обов’язково вказуйте номер відповідного грантового номеру (4044-13, або 4044-14, або 4044-15).


Останні публікації цього розділу:

Надання послуг експерта/киа, ментора/ки для партнерських організацій

Закупівля товарів гуманітарної допомоги сім’ям з дітьми

Закупівля послуг менеджера/ки з підтримки оновлення/розробки та впровадження стратегічних планів розвитку громад проєкту

Закупівля послуг менеджера/ки по локальній координації та взаємодії з партнерами проєкту

Закупівля послуг комунікаційного/ї менеджера/ки

Закупівля послуг асистента_ки керівника/ці проєкту