Конкурс на участь в дводенних візитах-стажуваннях на базі Центру психосоціальної допомоги для постраждалих від насильства

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Iuliia Tsarevska

visit візит
Конкурс на участь в дводенних візитах-стажуваннях на базі Центру психосоціальної допомоги для постраждалих від насильства

ВБО “КОНВІКТУС УКРАЇНА” в рамках проекту «Мобілізація жінок-переселенок проти домашнього та гендерно-орієнтованого насильства», що фінансується Європейською Комісією, оголошує конкурс на участь в дводенних візитах-стажуваннях на базі Центру психосоціальної допомоги для постраждалих від насильства.

Візити-стажування заплановані на 24-25 жовтня 2017 р. (1 група) та 26-27 жовтня 2017 р. (2 група)  поблизу м.Києва на базі Центру психосоціальної допомоги «КОНВІКТУС УКРАЇНА».

Під час візиту учасники/ці ознайомляться з принципами гендерної політики ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА», концепцією «гендер-стать», видами та формами насильства, міжнародним та національним законодавством в сфері попередження та протидії цьому явищу, основами роботи з постраждалими, особливостями впровадження програми центру, практичними інструментами надання допомоги на базі притулків тощо.

За результатами візиту-стажування учасники/ці отримають сертифікат.

Усі витрати, пов’язані з стажуванням (проїзд, проживання, харчування) бере на себе  ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА».

До участі в конкурсі запрошуються керівники/ці закладів будь-якої форми власності, що надають допомогу постраждалим від насильства із забезпеченням притулку, або планують відкриття таких закладів у найближчий час.

Для участі у конкурсі просимо заповнити анкету (Відбіркова анкета) та написати мотиваційний лист (форма-довільна, обсяг – до половини сторінки формату А4) та надіслати їх менеджерці проекту Царевській Юлії на електронну адресу [email protected] до 06 жовтня 2017 р. включно з темою листа «Візит-стажування до Центру». 

Конкурсна комісія обере 10 учасників/ць за результатами аналізу заповнених конкурсних анкет та мотиваційних листів. Переможці конкурсу будуть повідомлені до 18.00 11 жовтня 2017 р.

Із запитаннями звертайтеся до Юлії Царевської за адресою електронної пошти [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів