Малюки Будинку Дитини Городецького отримали допомогу від благодійників

Благодійний Фонд «Соціальне партнерство» разом з мережею піцерій «Челентано» передали медичне обладнання для Будинку Дитини імені М.М. Городецького. У цьому будинку живуть десятки дітей-сиріт з ...

Додано:
Yuliya Babiy

123
Малюки Будинку Дитини Городецького отримали допомогу від благодійників

Благодійний Фонд «Соціальне партнерство» разом з мережею піцерій «Челентано» передали медичне обладнання для Будинку Дитини імені М.М. Городецького. У цьому будинку живуть десятки дітей-сиріт з органічними ураженнями центральної нервової системи та порушеннями психіки.

Щоб допомогти дітям проходити реабілітацію, були закуплені апарати «Амліпуль» і «УВЧ», а також 5 штук інфрачервоного опромінювача «Солюкс». Будинок Дитини також отримав 5 планшетів з розвиваючими програмами і 2 холодильниками для зберігання ін’єкцій.

Медичне обладнання було закуплено за кошти, виручені за результатами акції «Я допомагаю дітям», яка проводилася в мережі піцерій «Челентано». Кожен відвідувач закладу мав можливість купити сувенір за 5 гривень і допомогти будинку дитини. За час акції були зібрано 49832 гривні. Ми вдячні всім, хто взяв участь у акції та допоміг дітям швидше одужати!

 


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Дуже просторова добірка вакансій в громадському секторі

Чотири роки партнерства: історія співпраці громадської організації «Нова Дружківка» та Дружківської пожежно-рятувальної частини

39 ветеранів/ок завершили навчання на сертифікатній програмі “Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення"

Громадська участь у місцевій політиці: які зміни до статутів громад мають внести сільські та селищні ради Харківщини

«Ми змогли відірвати дітей від гаджетів». Як у Вишнівській громаді реалізували шкільний бюджет

Як «Попередити корупцію просто» — пояснюємо в експлейнерах на Суспільному