Гендерне бюджетування як інститут громадянської освіти

Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» зібрала представників регіональних інститутів громадянського суспільства, ЗМІ, обласного депутатського корпусу, а також місцевої виконавчої ...

Додано:
Alena Kozub

IMG-20171013-WA0009
Гендерне бюджетування як інститут громадянської освіти

Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» зібрала представників регіональних інститутів громадянського суспільства, ЗМІ, обласного депутатського корпусу, а також місцевої виконавчої влади до участі у відкритому засіданні експертно-моніторингової групи, яка відбулась 13 жовтня 2017 р. в приміщенні  Полтавської обласної державної адміністрації за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, буд. 45.

Засідання експертно-моніторингової групи відбулось в рамках проекту «Гендерне бюджетування як інститут громадянської освіти», який здійснює громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства».

IMG-20171013-WA0011Мета та ціль проекту – сприяння в підвищенні обізнаності громадськості Полтавської області про бюджетний процес шляхом проведення гендерного моніторингу бюджету Полтавської області та лобіювання обласною радою рішень про врахування гендерних питань у бюджетному процесі.

Ми впевнені, що реалізація цього проекту сприятиме зростанню економічного статусу жінок, а також підвищенню міжнародного іміджу Полтавської області.
Довідки за телефоном: (050) 274-52-83; (0532) 50-03-15 Анастасія Шляхтіна – керівник експертно-моніторингової групи проекту;
електронна пошта: [email protected].

Проект «Гендерне бюджетування як інститут громадянської освіти» реалізується ГО «Інститут гендерних трансформацій» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Точка зору, відображена у цій публікації чи матеріалі, є винятковою відповідальністю ГО «Інститут гендерних трансформацій» і може не співпадати з точкою зору Фонду Східна Європа, ПАУСІ і/або Європейського Союзу.

PAUCI_5047e3952ac0e51e89694c1630645403 Shidna-YEvropa-e1486550622681 250px-Flag_of_Europe.svg


Тематика публікації:                    

Останні публікації цього розділу:

Мистецтво без бар'єрів: у Тернополі людей з інвалідністю залучатимуть до громадських активностей

Її перспектива: погляд жінок на війну та участь у відбудові

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади