Заходи проекту «Спільні дії – єдина громада» для родин ВПО

Початок: 04.10.2015 о 08:00
Закінчення: 02.11.2015 о 17:00
Адреса: вул.Декабристів 6/15, Кіровоград, Україна
Місце: ТІМО "Відкриті двері" (приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка)
Ініціатиівна група “Dumka”, громадська організація ТІМО “Відкриті двері”
Телефон: 0954212767
E-mail: [email protected]

Завершено

01
Заходи проекту «Спільні дії – єдина громада» для родин ВПО

Кіровоградська ініціативна група «Dumka», спільно з громадською організацією ТІМО «Відкриті двері» запрошує родини внутрішньо переміщених осіб до участі в заходах проекту «Спільні дії – єдина громада». (проект реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що адмініструється ГО «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського Союзу в Україні)
Мета проекту – практично допомогти родинам внутрішньо переміщених осіб вирішити життєві стресові ситуації, освоїтись в місті та налагодити дружні стосунки з мешканцями міста.

В рамках проекту ми запрошуємо:
1. Долучитися до участі в тренінгу «Соціальна адаптація та інтеграція в нових умовах життя». В рамках безкоштовного тренінгу учасники зможуть отримати корисні знання та досвід про адаптацію в місті Кіровограді, поспілкуватися з цікавими людьми міста та переселенцями, які вже пройшли шлях адаптації в місті.
2. Разом з членами родини взяти участь у цікавих майстер-класах з квілінгу, декупажу та солодкої флористики. В рамках майстер-класів ви не лише отримаєте новий, цікавий досвід з мистецтва handmade, але й з користю проведете свій вільний час разом з родиною, адже заходи відбуватимуться у неділю. Усі матеріали для майстер-класів надаються учасникам безкоштовно.

Заходи відбуватимуться протягом жовтня-листопада 2015 року. Ми чекаємо на усіх бажаючих. Попередній запис – обов’язковий!

Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу.

Для запису та за довідками звертайтеся:
ГО ТІМО «Відкриті двері», вул. Декабристів 6/15 (приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка)

Телефони: Букач Тетяна01, Крістіна Корінь – 0669457664, 0978082374;