Харківські волонтери відвезли допомогу військовим 93 бригади у Піски

Харківські волонтери мережі «Вільні люди» відвезли допомогу для 93 ОМБ 9-ї роти 3-го батальйону у Піски (Донецька область). Незважаючи на те, що поїздка тривала всього один день, несподіванок сталося ...

Харків. Волонтери
Харківські волонтери відвезли допомогу військовим 93 бригади у Піски

Харківські волонтери мережі «Вільні люди» відвезли допомогу для 93 ОМБ 9-ї роти 3-го батальйону у Піски (Донецька область). Незважаючи на те, що поїздка тривала всього один день, несподіванок сталося достатньо: ледве не втратили по дорозі номерний знак, пробили шину і вимушені були витратити час на ремонт.

Вже під Пісками виявилось, що до місця призначення доїхати не вийде – діє певна заборона, тож волонтери дочекалися хлопців з 93-ї та отця Геннадія Рохманійка з Харкова, який служить там в якості військового капелана.

Передали: 15 пар тактичних кросів, 55 штук спідньої білизни, близько сотні майок та футболок, 55 пар шкарпеток, 5 пар зимових берців, 350 пачок цигарок, 50 кг. ковбаси , 230 л. мінеральної води, 50 коробок (300 кг.) з продуктами «Торчин» (майонез, соус, гірчиця), 230 г. кави, 50 штук прапорів, медикаменти (Септефріл – Д – 20, Ревіт – 15, «Доктор мом» льодяники – 6, Фармацитрон – 5, Колдрекс Макс Грип, оксолінова мазь – 30).

Вільні люди. Харків

??????????

Також віддали передачу від друзів з «Маскування для АТО» та Олени Верби (прапори, спідню білизну, обереги, газети, кулончики та листівки).

Висловлюємо подяку усім доброчинцям та партнерам, зокрема, діаспорі з Канади, Борисові Мережко (1000 грн.), Тетяні Бернадській (5000 грн.), Глібові Тимошенко (продукція Nestle «Україна») та іншим.

Джерело: Мережа «Вільні люди»


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Літня Українська Миротворча Школа 2024

Для українців у Польщі запустили онлайн-курси з вивчення польської: як приєднатися до навчання

Протидія гендерно-зумовленому насильству: тренінг для поліцейських сектору освітньої безпеки Чернігівщини

Стресостійкість учасниць зросла на 49%. Підсумки програми «ReStart Свідомості» та гайд на Дія.Освіта

Чи впливає на податки та дохід отримана гуманітарна допомога від Благодійного фонду «ССС»?

У Підволочиській громаді відкрили молодіжний простір «Знайди себе»