Лекція: Юридична освіта як передумова верховенства права

Початок: 14.11.2017 о 18:30
Закінчення: 14.11.2017 о 20:00
Адреса: вул. Мазепи, 10а, Київ, Україна
Місце: Київський центр УКУ
Школа права УКУ

Завершено

RoLLS 14.11 fb
Лекція: Юридична освіта як передумова верховенства права

Як юридична освіта впливає на становлення верховенства права та чи впливає взагалі?

14 листопада Школа права УКУ запрошує на відкриту лекцію Андрія Бойка «Юридична освіта як передумова верховенства права». Захід відбудеться у Київському центрі УКУ (м. Київ, вул. І. Мазепи, 10а) о 18:30 год. Участь безкоштовна.

Андрій Бойко – член Вищої ради правосуддя, доктор юридичних наук та член дорадчої ради Школи права Українського католицького університету. У рамках проекту UCU Rule of Law Lecture Series експерт, спираючись на свій практичний досвід, розповість про роль юридичної освіти у становленні верховенства права.

Коли: 14 листопада, 18:30 год.
Де: Київський центр УКУ (м. Київ, вул. І. Мазепи, 10а)

Вхід вільний! Попередня реєстрація за посиланням

Трансляцію заходу можна буде переглянути на Facebook-сторінці Школи права УКУ.

Довідка

UCU Rule of Law Lecture Series  – це серія лекцій від провідних американських та європейських правників, присвячених актуальним викликам і проблемам у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості. Лекції відбуваються у рамках проекту «Підвищення обізнаності правничої спільноти України щодо сучасних викликів верховенства права через організацію та проведення серії юридичних лекцій Українського католицького університету «Правовладдя», який реалізовує Центр верховенства права Школи права УКУ за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя»  у співпраці з Відділенням Асоціації правників України у Львівській області.