Спільнокошт для музею космонавтики

Асоціація музеїв космонавтики України розпочала перший музейний краудфандинговий проект – збір коштів для закупівлі унікальних колекцій і поповнення фондів Музею космонавтики ім. С.П. Корольова на ...

Додано:
amkosua

spilnokosht-900x300
Спільнокошт для музею космонавтики

Асоціація музеїв космонавтики України розпочала перший музейний краудфандинговий проект – збір коштів для закупівлі унікальних колекцій і поповнення фондів Музею космонавтики ім. С.П. Корольова на платформі ВЕЛИКА ІДЕЯ. 

Музей космонавтики імені Сергія Павловича Корольова  є провідним музеєм космічного профілю в Україні. Тут зберігається унікальна колекція, що входить до державної частини музейного фонду України, – зразки космічної техніки та спорядження,  рідкісні фото, книги, документи з історії космонавтики.

Наразі для музею відкрилась прекрасна можливість поповнити власну колекцію рідкісним приватним зібранням поштових марок, листівок, конвертів та значків. На жаль, музей не має достатньої кількості коштів для викупу цих раритетів.

Саме тому Асоціація музеїв космонавтики звертається до друзів музею з усієї України надати допомогу у придбанні зібрання для поповнення  основного фонду музею, який є скарбницею історичної пам’яті з розвитку і становлення вітчизняної космонавтики.

Для нас важлива як фінансова підтримка, так і інформаційна. Розкажіть своїм друзям про наш проект, долучайте активних помічників та однодумців!

Віримо, що разом ми здатні зробити більше!

 Отже, Спільнокошт для Музею космонавтики ім. С.П. Корольова 

 


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Доступ до публічної інформації в ОМС: як зробити так, щоб усе запрацювало?

“Варіанти дій”: нова YouTube-програма, присвячена людській історії

Як покращити контент на сайтах та у соцмережах ВЦА Луганщини і Донеччини

«Від нас залежить, якими будуть наші громади». У Луцьку відбувся форум «Рушій невтраченої демократії»

Клуб 2.0 чи творчий простір: створення у громаді Центру культурних послуг

Східний Варіант запустив нову YouTube-програму про міжнародну допомогу