Конкурс на закупівлю послуг з організації заходів у 2018 році

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Тендер
Конкурс на закупівлю послуг з організації заходів у 2018 році

 Запрошення до участі у відкритому конкурсі на закупівлю послуг з організації заходів у 2018 році

Львівський відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» оголошує відкритий конкурс на закупівлю послуг з організації навчальних та інформаційно-роз’яснювальних заходів у місті Львові у 2018 році. Орієнтовна середня кількість заходів 3-5 в місяць, орієнтовна кількість учасників кожного заходу – 30 осіб..

Пропозиції  повинні бути подані особисто або поштою не пізніше 18:00 за київським часом 14 січня 2018 року до Львівського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» на електронну адресу: [email protected] із темою листа «Конкурс на послуги з організації заходів».

Детальну інформацію можна отримати за електронною адресою [email protected], контактна особа: Наталія Івановська (тел. 096-971-75-36). Повний текст пропозиції


Останні публікації цього розділу:

Подовження тендеру на закупівлю транспортно-логістичних послуг

Тендер із закупівлі послуги по організації п’ятиденного тематичного тренінгу для співробітників органів освіти Одеської області (дводенний тренінг) та співробітників органів освіти Миколаївської області (триденний тренінг)

Тендер на закупівлю інструментів та матеріалів для проведення відновлювальних робіт

Запрошення до участі у тендері на закупівлю товарів для дитячої творчості

Тендер на закупівлю інтерактивної панелі Promethean ActivPanel 9, 75” 4K

Конкурс «Нові горизонти глобальної України: розвиток співпраці з країнами Азії, Близького Сходу, Африки і Латинської Америки»