Стипендіальний навчальний курс від MASHAV: Розширення економічних можливостей жінок

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


mashaw1
Стипендіальний навчальний курс від MASHAV: Розширення економічних можливостей жінок

Запрошуємо на навчальний курс від Ізраїльського агентства міжнародного співробітництва в галузі розвитку MASHAV «Розширення економічних можливостей жінок», який проводитиметься  в MCTC The Golda Meir Mashav “Carmel” International Training Center з 22 квітня по 11 травня 2018 року.

Програма ознайомить учасників з різними аспектами планування, розвитку та управління малими підприємствами, щоб до кінця курсу навчити простій та ефективній організації та управлінням малого бізнесу з максимальною вигодою, включаючи соціальний бізнес.

Основні теми:

  • Цілі сталого розвитку і їх вплив на малий бізнес
  • Інструменти і ноу-хау для розвитку підприємницького потенціалу жінок
  • Становище жінок-підприємців за часів швидких глобальних змін
  • Управління проектами як інструмент управління бізнесом
  • Системи підтримки мікро- та малого підприємництва в Ізраїлі, включаючи технологічні інкубатори
  • Психологія як інструмент успішного бізнес спілкування
  • Сесії з обміну досвідом серед учасників 

Програма, окрім теоретичних занять, включає навчальні візити до установ підтримки малого бізнесу і малих підприємств, якими керують жінки.

Після закінчення курсу учасники мають надати практичну пропозицію або інноваційну ідею по темі програми, які можуть бути імплементовані в країнах проживання.

Вимоги до аплікантів:

Курс призначений для 26 учасників, як жінок, так і чоловіків, віком від 30 до 55 років, які працюють в державних установах (включаючи структури місцевої влади); агентствах і службах підтримки МСБ; НВО, що займаються підтримкою і розвитком малого бізнесу; в асоціаціях ділових жінок. Запрошуються також представники приватного сектора зі сфери бізнес-консультування і підтримки малого бізнесу. Очікується, що у кандидатів є відповідну освіту і мінімум 5 років досвіду в сфері економіки, управління бізнесом, регіональному плануванні, промисловому управлінні і / або схожих областях. Перевага буде надаватися тим кандидатам, які займаються навчанням підприємців у сфері малого бізнесу.

Деталі тут.

Перелік документів тут

Анкети надсилайте на адресу: [email protected].

Дедлайн подачі документів 15 лютого 2018 року.

Джерело: Офіс з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях