Помічник голови Асоціації

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
hr

customLogo-eng
Помічник голови Асоціації

Громадська організація експертів у сфері управління житловим фондом та комунальним господарством шукає помічника голови Асоціації. Зони відповідальності: Стежить за текстовим наповненням сайту і регулярним оновленням інформації. За дорученням керівника складає ділові листи, запити, інші документи, готує проекти відповідей авторам листів. Готує тематичні статті та інші інформаційні матеріали, пов’язані з діяльністю асоціації.

Здійснює збір та підготовку аналітичних та довідкових матеріалів, готує презентації на запит керівника. Налагоджує контакти зі ЗМІ, прес-службами, державними органами та партнерами асоціації, громадськими організаціями.

Організовує заходи асоціації: прес-конференції, виставки, круглі столи, ділові зустрічі та прийоми, наради, засідання, брифінги. Організовує підготовку прес-релізів про діяльність Асоціації, буклетів, інших інформаційних матеріалів про діяльність асоціації. Здійснює пошук та залучає до співпраці нових партнерів і членів в асоціацію. Виконує інші службові доручення керівника.

Ми пропонуємо:

-цікаву роботу в професійному колективі; -кар’єрний розвиток ; -графік : пн – пт з 09:00-18:00 ; -передбачені відрядження .

Більш детальну інформацію про вакансію дізнавайтесь по телефону: 093 356 15 80.

Електронна адреса: [email protected]

 

 


Останні публікації цього розділу:

Молодший/ша фахівець/чиня проекту з відновлення водопостачання

Послуги асистента/ки проєктної команди

Фахівець/фахівчиня проекту з відновлення водопостачання / Shelter and WASH Officer

Фахівець/чиня відділу розвитку альтернативної енергетики / Shelter and Infrastructure Officer

Вакансія: Health Support Coordinator, NOC, FTA, DS-Dnipro, Nationals only

Старший/а Спеціаліст/ка зі Звітності / Senior Reporting Associate