Створюємо шанс для розвитку громад: відкрито конкурсний відбір учасників

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ІСКМ

images01
Створюємо шанс для розвитку громад: відкрито конкурсний відбір учасників

Інститут соціокультурного менеджменту (ІСКМ) розпочинає конкурсний відбір учасників в рамках проекту “Участь через залучення”*.

Мета проекту: сприяти залученню громадян до активного суспільного життя на локальному рівні в умовах децентралізації.

В рамках проекту буде сформовано 2 групи по 20 осіб. Для кожної групи будуть проведені 3 триденні тренінги. Час та місце проведення будуть уточнюватися після відбору учасників.

Заходи в рамках проекту будуть проводитися протягом 2018-2019 років (тренінг “Анімація громадської діяльності”, тренінг “Діяльність громадських активістів в умовах децентралізації”, тренінг “Розвиток громадських ініціатив в епоху діджиталізації”, а також підсумкова триденна конференція, консультації). Очікується, що відібрані учасники будуть готові втілювати знання в життя громади.

Хто може брати участь у конкурсі: працівники регіональних закладів культури, громадських організацій та ініціативних груп, які працюють або хочуть працювати за методикою осередків (центрів) місцевої активності, в тому числі, на базі закладів культури.

Всі учасники безкоштовно отримають роздаткові матеріали — видання ІСКМ, які користуються попитом серед працівників наукової сфери та громадського сектору, зокрема, за даним Google-Академії, видання ІСКМ мають високий індекс бібліографічних посилань – 96 посилань.

В рамках проекту буде розроблено та видано спеціалізований навчально-методичний посібник з “історіями успіху” учасників навчальної програми.

Учасникам проекту буде компенсовано вартість проїзду до та з місця проведення за наявності квитків (автобусом чи потягом (не вище купе), а також буде забезпечене проживання в готелі, триразове харчування та роздатковий матеріал.

Відбір учасників буде здійснюватися за конкурсом анкет і триватиме до 17:00 28.02.2018 року.

Якщо Ваша участь буде підтверджена, ми повідомимо Вас про це електронною поштою або по телефону, не пізніше 15.03.2018 року.

Претендентам на участь у проекті необхідно надіслати до ІСКМ заповнену анкету. Анкети подаються в електронному вигляді на адресу [email protected].

В темі листа вказати “Анкета на конкурсний відбір_”Участь через залучення”. – Анкета_Участь через залучення.

Причини відмови участі у проекті не повідомляються.

Детальніше про проект

Контакти для довідок:  [email protected] , +38 (099) 975 22 45

Контактна особа: Оксана Набока, координатор проекту

Більш детальніше про ІСКМ – звіт за 15 років (2001-2016 роки)звіт за 2017 рік.

Сторінка ІСКМ у мережі Facebook, а також група “Центри місцевої активності України”

* – Проект “Участь через залучення” реалізується ІСКМ в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст статті є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.


Останні публікації цього розділу:

Відкритий тендер на закупівлю товарів (50 наборів гідності для жінок)

Центр АХАЛАР відкриває реєстрацію на курс "Навігатор майбутнього" для працівників НУО та волонтерів

Надання послуг перевезень в межах проєкту Гуманітарного фонду для України «Транспортування людей до послуг, послуг дo людей та евакуація»

Тендер на проведення тренінгу та консультацій на тему “Управління ризиками своєї справи”

Тендер на пошук виконавця для проведення тренінгу та консультацій по темі "Бухгалтерські аспекти роботи підприємців"

Пошук учасників/-ць на літній табір з відновлення та розвитку "InEvolve"