Навчальні тренінги з продажу та просування своїх виробів он-лайн для ремісників та хендмейдерів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Nikita

ТРЕНІНГ (2)
Навчальні тренінги з продажу та просування своїх виробів он-лайн для ремісників та хендмейдерів

Проект «Craft it!» в партнерстві з Укрпоштою запрошує ремісників та хендмейдерів на навчальні тренінги з продажу  та просування своїх виробів он-лайн.

У березні та квітні для мешканців Київської, Житомирської, Чернігівської, Рівненської, Волинської областей відбудуться тренінги, спрямовані на подолання безробіття  і стимулювання самозайнятості серед майстрів, які займаються народними промислами та хендмейдом, використовують в своїй діяльності традиційні українські орнаменти чи технології.

До участі в навчальних модулях проект «Craft it!» запрошує:

  • майстрів, які добре знані в своєму регіоні, але б хотіли б навчитися продавати власні вироби ширшій аудиторії;
  • хендмейдерів та ремісників, які окрім торгівлі на традиційних ярмарках та виставках прагнуть навчитися он-лайн продажам і дізнатися про ресурси, які допомагають це зробити;
  • майстрів-початківців, які знають про можливості, що дає інтернет, але не знайомі з особливостями та специфікою таких продажів;
  • авторів рукотворної (нехарчової) продукції, які хочуть дізнатися нові способи представлення себе та продажу власних виробів в інтернеті.

Тренінги відбуватимуться в рамках проекту «Craft It! Навчися і зроби» в партнерстві з E-Export School від Укрпошти.

Під час навчальних модулів учасникам запропонують огляд і специфіку продажу хенд-мейд виробів на ресурсах Crafta.ua, eBay, Amazon Handmade, Etsy та через соціальні мережі – Facebook та Іnstagram. Також учасники дізнаються про сучасне позиціонування виробів українських майстрів у світі та перспективи розвитку ринку. Окремо тренери розкажуть про суто практичні речі, з якими пов’язана торгівля на будь-якій платформі – доставка та оплата товару, питання безпеки і збереження, а також взаємодія з митницею.

Навчання проводитимуть досвідчені тренери та практикуючі продавці (Катерина Вітковська – Etsy, Олег Білоногий – eBay, Олександр Радич – Amazon Handmade).

Участь у тренінгах безкоштовна.

Обов’язкова умова – попередня реєстрація за посиланням bit.ly/polissyatrainings до 10 березня (для першої хвилі) та 14 квітня (для другої хвилі).

Орієнтовний перелік міст, де відбудуться навчання:

  • Житомирська область – Житомир, Новоград-Волинський;
  • Чернігівська область – Чернігів, Ніжин;
  • Рівненська область – Рівне, Дубно;
  • Київська область – Біла Церква, Буча;
  • Волинська область – Луцьк, Ковель.

Точний перелік міст та дати проведення буде надіслано зареєстрованим учасникам.

За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою [email protected]

Стежте за оновленнями на сторінці проекту https://www.facebook.com/craft.it.eaptc/

***

Довідково: У 2017 році в рамках Територіальної співпраці країн Східного партнерства (http://eaptc.eu), що реалізується за кошти Європейського Союзу та за адміністрування GIZ отримав підтримку транскордонний україно-білоруський проект «Розвиток традиційних народних ремесел як драйвер росту малого і середнього підприємництва та самозайнятості в прикордонних громадах».  Навчально-практичний блок «Craft It! Навчися і зроби» спрямований на підвищення знань щодо просування хенд-мейд товарів на різноманітних торгових майданчиках в інтернеті. Стратегічна мета проекту – сприяти поширенню альтернативних способів самозайнятості населення та продемонструвати модель та алгоритми поширення такого способу заробітку у сфері креативної економіки, всебічно сприяти розвитку цієї сфери і залученню до неї якомога більшої кількості людей.

Реалізацією проекту з української сторони займаються громадські організації «Український центр інтелектуального розвитку» та «УЦГІ «Світло».


Останні публікації цього розділу:

Тендер: послуги з розробки веб-порталу для БО ММСП

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій

Конкурс бізнес-проєктів від програми CLEAR, Global Communities