Тендер на організацію та проведення трьох інформаційних заходів в рамках кампанії «Насильству немає виправдання»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Організація та проведення заходів буде здійснюватися в рамках спільного проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України», який реалізується у співпраці з МБФ «Українська фундація громадського здоров’я».

Інформація про замовника:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійний фонд, заснований міжнародною організацією HealthRight International  (Право на здоров’я) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво важливої допомоги найбільш незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року і запроваджують моделі, спрямовані на профілактику соціального сирітства, гендерно обумовленого насильства та ВІЛ, СНІД; сприяють розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації.

Інформація про проект:

Проект «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України», реалізується в підконтрольних уряду територіях Донецької та Луганської областях з 2017 року. Основні завдання проекту: підсилення потенціалу урядовців обласного та місцевого рівня у плануванні процесів відновлення та розвитку, а також надання ґендерно-чутливих послуг в контексті децентралізації; підвищення безпеки жінок та чоловіків в громадах, що постраждали від конфлікту; проведення інформаційних заходів щодо протидії ґендерно зумовленому та домашньому насильству щодо жінок, формування безпеки в громаді, зміцнення потенціалу ґендерних адвокатів та жінок, постраждалих від конфлікту.

В рамках проекту УФГЗ реалізує два компоненти – посилення спроможності поліції щодо протидії ґендерно зумовленому насильству та реалізація інформаційної кампанії з протидії ґендерно зумовленому, домашньому насильству в Донецькій та Луганській областях.

За 2017 рік  УФГЗ провела навчання для 303 офіцерів поліції щодо питань громадської безпеки в громадах та профілактики ґендерно зумовленого насильства; два інформаційні заходи, міські забіги «Насильству немає виправдання» за участі молоді, офіцерів поліції, представників органів державної влади в м. Краматорськ та Сєвєродонецьк; низку виступів на радіо, телебачення з питань протидії насильству; інформаційні матеріали алгоритм дій поліцейського у випадку насильства та план безпеки для жінок.

Мета тендеру:

Вибір постачальника послуг з організації та проведення трьох інформаційних заходів (вуличних акцій) в рамках інформаційної кампанії «Насильству немає виправдання» в таких громадах – м. Маріуполь та Слов’янськ, Донецька область та м. Кремінна, Луганська область. Заходи мають бути проведені з активним залученням чоловіків/хлопців щодо протидії ґендерно зумовленому та домашньому насильству, формуванню безпеки в громадах. Прикладами інформаційних заходів можуть бути вулична акція чи проведення символічного флешмобу. Заходи мають бути реалізовані до 15 квітня 2018 року.

Основні завдання:

  • Сформулювати ідеї заходів та план їх реалізації.
  • Забезпечити організацію заходів, виробництво дизайну матеріалів, розміщення афіш заходу по місті, інформаційного банеру, замовлення звукової апаратури для проведення прес-брифінгу.
  • Залучити до участі в кожному заході щонайменше 50 чоловіків/хлопців.
  • Підготувати усі інформаційні матеріали для події. Забезпечити поширення прес-анонсу та прес-релізу для ЗМІ, запросити журналістів на подію.
  • Залучити до участі в кожному заході щонайменше 3 представників місцевих ЗМІ.
  • Підготувати звіт за результатами проведених заходів.

 

Загальні умови участі у тендері: 

До участі в тендері запрошуються постачальники послуг, компанії, фізичні особи підприємці, приватні підприємці, які:

  1. Мають успішний досвід організації інформаційних заходів на території України.
  2. Офіційно зареєстровані та діють на території України.
  3. Не є платниками ПДВ.

Вимоги до форми тендерної пропозиції (має включати наступні пункти):

  • Інформація про постачальника.
  • Сформулювати ідеї заходів та їх реалізацію.
  • Обґрунтований бюджет (в гривні).

Перевага буде надана пропозиціям з найбільш креативною ідеєю.

Прохання до зацікавлених в участі та співпраці з МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» в рамках зазначеної ініціативи, надсилати пропозиції до 9 березня 2018 року на адресу [email protected], [email protected], тел.: (044) 278-23-58.

Контактна особа – Анна Рашко


Останні публікації цього розділу:

Запит на отримання цінової пропозиції на гідравлічну оливу Mobil SHC 525

ГО «Координати успішної громади» оголошує конкурс на закупівлю саджанців дерев «Сакура»

Запит на отримання цінової пропозиції на індивідуальні аптечки першої допомоги

Запит на отримання цінової пропозиції на GPS-навігатори

Тендер на послуги з розробки та проведення інформаційної кампанії щодо підвищення обізнаності жінок про збереження репродуктивного здоров’я, доступу до безоплатних комплексних медичних послуг з репродуктивного здоров’я

Тендер на виробництво/постачання виробів медичного призначення