Стипендії для дослідників від фундації Gerda Henkel

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


ProstirUA (3) — копия
Стипендії для дослідників від фундації Gerda Henkel

Оголошується конкурс стипендій Gerda Henkel на 2019/2020 рр. за підтримки фундації Gerda Henkel

Центр передових досліджень в Софії оголошує конкурс на подання заявок на стипендіальну програму Gerda Henkel для фундаментальних досліджень у галузі гуманітарних та соціальних наук.

Деднайн подачі заявок: 31 травня

Робоча мова: англійська

Стипендії разом з п’ятимісячним терміном перебування надаються в рамках програми CAS Advanced Academia для підтримки докторів філософії з наступних країн: Афганістану, Білорусі, Китаю (тільки Тибетська та Синьцзянська автономні області), Казахстану, Киргизстану, Молдови, Монголії, Росії, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану.

Крім досліджень у фокус-групах, CAS Sofia запрошує провідних вчених реалізовувати власні індивідуальні дослідницькі проекти. Відібрані стипендіати братимуть участь в інтелектуальному житті та науковому середовищі Центру (болгарські та іноземні стипендіати), працюючи над проектами за власним вибором. Фахівці отримають гідну матеріальну та інтелектуальну підтримку. А також зможуть скористатися значною міжнародною мережею Центру. CAS Sofia допомагає стипендіатам у всіх питаннях, пов’язаних із поїздкою, проживанням та проведенням досліджень у Софії.

Стипендіатам надається:

  • щомісячна стипендія в 750 євро для покриття витрат на проживання, пов’язаних із перебуванням у Софії;
  • проживання в Софії, що включає житлове приміщення та робочий простір. Стипендіати також матимуть вільний доступ до бібліотеки CAS та електронних ресурсів / баз даних;
  • оплата подорожі з батьківщини до Софії та назад, візові та страхові витрати (до 850 євро);
  • дослідницька поїздка за кордон впродовж стипендіального періоду – до 1500 євро (одноразова допомога);
  • витрати на дослідження (100 євро на місяць).

Тривалість та умови:

Кандидати можуть подати заявку на два періоди:

  1. 1 березня 2019 р. – 31 липня 2019 р. (літній семестр)
  2. 1 жовтня 2019 р. – 28 лютого 2020 р. (зимовий семестр)

N.B. Остаточне запрошення на стипендію залежить від рейтингу заявки та бажаного періоду. Доступність для обох періодів є перевагою для заявника. Будь ласка, вкажіть у формі заявки, чи ви віддаєте перевагу одному чи обом періодам.

Відібрані стипендіати візьмуть участь у семінарах та інших наукових заходах, організованих Центром (воркшопи, конференції, лекції тощо), і запрошуються до участі та обговорення свого проекту на лекціях або семінарах. Результати їх роботи підсумовуються в статті (англійською мовою), яку буде опубліковано в електронному журналі CAS Working Paper Series.

Вимоги

Кандидати повинні:

  • бути громадянами однієї з таких країн: Афганістану, Білорусі, Китаю (постійне проживання в Тибетській або Синьцзянській автономних областях), Казахстану, Киргизстану, Молдови, Монголії, Росії, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану.
  • мати захищену кандидатську дисертацію в галузі гуманітарних та соціальних наук;
  • наявність міжнародних наукових досліджень (участь у проектах та конференціях) та публікацій в рецензованих академічних виданнях є перевагою;
  • перевага буде надаватися кандидатам молодше 45 років.

Робоча мова: англійська

Подача заявки

Посилання для завантаження:

Їх також можна завантажити з веб-ресурсу www.cas.bg.

Всі документи заявки повинні бути заповнені англійською мовою та надіслані електронною поштою на адресу [email protected] з темою “Advanced Academia Fellowships”.

Термін подачі заявок: 31 травня 2018 р.

Відбір буде проводитися Міжнародною академічною радою CAS на основі оцінки потенціалу кандидата щодо його/її кар’єрного розвитку та якості запропонованого проекту. У деяких особливих випадках кандидати можуть бути запрошені на співбесіду. Результати будуть оголошені до кінця листопада 2018 р. електронною поштою та на веб-сайті інституту: http://www.cas.bg/

Детальніше – тут.

Переклад з англійської мови: Єгор Брайлян

ДЖЕРЕЛО


Останні публікації цього розділу:

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях

Програма грантів від USAID АГРО