Наприкінці квітня ГО “Центр розвитку міста” та Федерація України з веслування на човнах «Дракон» підписали Меморандум

28 квітня на прес-конференції ГО «Центр розвитку міста» та Федерація України з веслування на човнах «Дракон» підписали Меморандум, згідно якого незабаром буде проведено конкурс на логотип Клубного ...

Додано:
Centr rozvytky

IMG_0644
Наприкінці квітня ГО “Центр розвитку міста” та Федерація України з веслування на човнах «Дракон» підписали Меморандум

28 квітня на прес-конференції ГО «Центр розвитку міста» та Федерація України з веслування на човнах «Дракон» підписали Меморандум, згідно якого незабаром буде проведено конкурс на логотип Клубного чемпіонату світу з веслування на човнах «Дракон» (IСF) у 2019 році.

«Тема спорту та організації здорового дозвілля є дуже актуальною. Саме тому ми вирішили долучитися до цього проекту та підтримати Федерацію з веслування на човнах. Ми з радістю візьмемо на себе організацію та проведення конкурсу на створення логотипу клубного Чемпіонату світу 2019. Наша мета не тільки розробити гідний логотип заходу, але й привернути увагу якомога більшої кількості людей до майбутньої події, розповісти про здобутки наших спортсменів та Федерації. Адже ми щиро вважаємо, що проведення Чемпіонату світу саме у нас, в Україні, в Києві – подія, яка варта уваги», – зазначив керівник ГО «Центр розвитку міста» Олексій Лузан.

IMG_0479

Турнір пройде літом наступного року на Оболонській набережній столиці. Проведення такого заходу у нашій країні зробить новий виток у розвитку водних видів спорту, залучить 6 тис. спортсменів із 40 країн світу та додасть у скарбничку Києва ще одну яскраву подію. В свою чергу Меморандум між ГО «Центр розвитку міста» та Федерацією України з веслування на човнах «Дракон» сприятиме популярізації занять фізичною культурою та спортом, а також залучить творчу молодь до створення оригінального логотипу чемпіонату.

Найближчим часом будуть оголошені усі подробиці та умови конкурсу. Запрошуємо усіх небайдужих приєднатись!


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади

Опитування щодо нового курсу YouControl Academy “OSINT для журналістів-розслідувачів”

Перші інсайти тижневого письмового марафону «Детектор життя»