Провідний фахівець з координації наукових досліджень у ГО “ГРОМАДСЬКА МІСІЯ ЗДОРОВ’Я”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Andrey Sorokin

вакансія
Провідний фахівець з координації наукових досліджень у ГО “ГРОМАДСЬКА МІСІЯ ЗДОРОВ’Я”

Громадська організація «Громадська місія здоров’я» (далі – ГМЗ) в рамках субгранту проекту «Розбудова клінічного та адміністративного потенціалу системи послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІД в Україні», що реалізується в Україні Міжнародним центром підготовки та освіти у сфері охорони здоров’я Університету штату Вашингтон, відповідно до Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR) та за підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань США (СDC) оголошує конкурс на посаду

«Провідний фахівець з координації наукових досліджень»

(Спеціаліст з аналітичної підтримки наукових досліджень)

НАПРЯМКИ РОБОТИ

  1. Аналітична підтримка планування та проведення інтегрованих біоповедінкових, соціологічних та епідеміологічних досліджень в Україні (участь у розробці дизайну, інструменту, протоколу дослідження, контроль за процесом збору та обробки даних, їх верифікація); участь у підготовці грантових пропозицій.
  2. Статистичний аналіз даних інтегрованих біоповедінкових, соціологічних та епідеміологічних досліджень (шкалювання, кореляційний, кластерний, факторний аналіз і т.д.), що включає:
  • Здійснення логічного контролю та кодування даних інтегрованих біоповедінкових, соціологічних та епідеміологічних досліджень.
  • Інтерпретація даних, узагальнення результатів та формування аналітичних звітів за результатами проведення інтегрованих біоповедінкових, соціологічних та епідеміологічних досліджень.
  1. Підготовка аналітичних матеріалів та наукових публікацій щодо ВІЛ/СНІД та туберкульозу за результатами проведених досліджень та даних рутинного епіднагляду.
  2. Систематизація та вторинний аналіз результатів інтегрованих біоповедінкових, соціологічних та епідеміологічних досліджень.
  3. Аналіз даних рутинного епіднагляду для планування інтегрованих біоповедінкових, соціологічних та епідеміологічних досліджень.
  4. Участь у проведенні оцінки чисельності та картуванні ключових груп населення.
  5. Здійснення моніторингових візитів на сайти епідеміологічних, соціологічних та біоповедінкових досліджень з метою перевірки якості збору даних та дотримання стандартних операційних процедур, написання звіту за результатами аудиту (визначення регіонів для моніторингових візитів, складання графіку моніторингових візитів, здійснення моніторингових візитів до регіонів).
  6. Організація та проведення тренінгів для регіонів щодо аналізу епідеміологічних, соціологічних та біоповедінкових досліджень (складання програми тренінгів, розробка матеріалів, фасилітація, написання звіту).
  7. Надання методичної допомоги регіональними центрам громадського здоров’я або ЗОЗ, які надають послуги з ВІЛ, щодо аналізу даних епідеміологічних, соціологічних та біоповедінкових досліджень.
  8. Участь у тренінгах, семінарах-нарадах, конференціях, круглих столах у якості учасника, тренера, фасилітатора.

  Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта у галузі знань «Соціологія» або «Статистика».
  • Післядипломна спеціалізація за фахом «Епідеміологія» буде перевагою.
  • Досвід аналізу даних досліджень у сфері ВІЛ/СНІД, туберкульозу або робота на посаді аналітика у дослідницькій агенції не менше 2-ох років.
  • Досвід реалізації проектів у галузі протидії ВІЛ та ТБ, зокрема проектів міжнародної технічної допомоги, буде перевагою.
  • Відмінне знання усної та письмової ділової української мови.
  • Володіння англійською мовою на рівні не нижче upper-intermediate.

Зацікавлені кандидати мають надіслати резюме на електронну адресу [email protected] з копією на [email protected] .  У темі листа, будь ласка, зазначте «49-2018 Провідний фахівець з координації наукових досліджень (Спеціаліст з аналітичної підтримки наукових досліджень)».

Термін подання документів – до 24 травня 2018 року.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови та завдання контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.


Останні публікації цього розділу:

Керівник/ця експертної групи проекту “Посилення інституційної спроможності системи захисту прав дитини шляхом проведення моніторингу ситуації з дітьми”

Лідер/ка тематичної команди «Відновлення громад»

Головний/на редактор/ка інформаційного ресурсу «Українська енергетика»

Послуги регіонального/ї координатора/ки в Дніпропетровській області

Координатор/ка навчальної програми / Learning Programme Coordinator

Консультант/ка з проведення тренінгу щодо вміння працювати з проблемами стигми та дискримінації