Уряд затвердив дистанційне онлайн-навчання держслужбовців і посадовців місцевого самоврядування за курсом «Розумна взаємодія»

Уряд затвердив дистанційне онлайн-навчання держслужбовців і посадовців місцевого самоврядування за курсом «Розумна взаємодія» в плані заходів на цей рік. Курс спрямовано на налагодження ...

Додано:
Moloda_Gromada

молодь навчання освіта
Уряд затвердив дистанційне онлайн-навчання держслужбовців і посадовців місцевого самоврядування за курсом «Розумна взаємодія»
Уряд затвердив дистанційне онлайн-навчання держслужбовців і посадовців місцевого самоврядування за курсом «Розумна взаємодія» в плані заходів на цей рік. Курс спрямовано на налагодження ефективної міжсекторальної співпраці з громадянами з використанням сучасних технологій. Представникам громадянського суспільства це надасть додаткові та вагомі можливості, отже рекомендуємо насамперед переглянути курс та зареєструватись на безкоштовне навчання за посиланням https://edu.gurtom.mobi.
Screen Shot 2018-05-18 at 09.41.45

 


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади

Опитування щодо нового курсу YouControl Academy “OSINT для журналістів-розслідувачів”

Перші інсайти тижневого письмового марафону «Детектор життя»