Як ефективно оцінити інвестиції структурних фондів ЄС та правильно використовувати метод COST BENEFIT для реалізації стратегії розвитку міст: навчальний семінар

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


методкост
Як ефективно оцінити інвестиції структурних фондів ЄС та правильно використовувати метод COST BENEFIT для реалізації стратегії розвитку міст: навчальний семінар

Запрошуємо на тренінг  “ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ COST BENEFIT ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МІСТ. ЕФЕКТИВНА ОЦІНКА ІНВЕСТИЦІЙ СТРУКТУРНИХ ФОНДІВ ЄС” (Львів, Львівська область)

Навчання є безкоштовним для усіх, хто попередньо зареєструвався, діє конкурсний відбір. 

Дедлайн подачі заявок 8 червня

Навчання проводиться в рамках реалізації проекту «Досвід Литви для України – нові можливості співпраці з ЄС». Проект реалізується ЗАТ «ЙОСТРА» (UAB „JOSTRA“) (литовська спільнота консультантів), Комунальною установою Інститутом міста і Генеральним почесним консульством Литовської Республіки у Львові.

Проект фінансується в рамках підтримки демократії Міністерства міжнародних справ Литовської Республіки.

Метою даного тренінгу є підвищення знань учасників навчання у сфері сучасних методів підготовки і оцінки інвестиційних проектів, що використовуються  у ЄС.

Головні завдання тренінгу:

  1. Обговорити способи і методи оцінки інвестиційних проектів, спрямованих на отримання фінансової допомоги ЄС, іншими країнами та фінансовими органами.
  2. Ознайомити учасників із методом аналізу витрат та переваг (Cost Benefit Analysis – CBA).
  3. Розвинути практичні навики учасників у сфері підготовки і оцінки CBA.
  4. Дослідити конкретні проблеми місцевого самоврядування та оцінити можливі способи їх вирішення.

ЕКСПЕРТ Д-Р. ЙОНАС СТРАВИНСКАС, Доктор соціологічних (економічних) наук, Сертифікований консультант з питань управління (CMC), Директор ЗАТ “JOSTRA”. Експерт у Європейській Комісії Horizon 2020 Оцінка застосування та оцінка аналізу витрат і вигод проектів, що виконуються в рамках програми CEF. Більше 20 років досвіду консалтингу при підготовці інвестиційних проектів, техніко-економічних обґрунтувань, аналізу витрат і вигод проекту, соціально-економічних оцінок проектів, проектів ДПП, фінансових моделей, досліджень.

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ

Заохочуємо стати учасниками тренінгу представників місцевого самоврядування, державної влади, громадських активістів, представників бізнесу та всіх небайдужих!


Останні публікації цього розділу:

Переоголошення конкурсу на розробку експертних доробків

Набір на онлайн курс "Ctrl C Ctrl V і ти дизайнер"

Запит цінової пропозиції на постачання зарядних станцій та портативних сонячних панелей до них.

Тендер по закупівлі побутової техніки

Тендер на логістичні послуги

Конкурс на надання послуг з комплексного дослідження стану просторового планування в громадах України