Підтримка самозайнятості та мікробізнесу – NRC

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


конкурс
Підтримка самозайнятості та мікробізнесу – NRC

Програма підтримки самозайнятості та мікробізнесу – відкриття конкурсу проектів

Норвезька рада у справах біженців за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії починає програму підтримки мікро-підприємництва та самозайнятості в Луганській і Донецькій областях (Біловодський, Новопсковський, Троїцький, Попаснянський, Бахмутський, Костянтинівський райони).

Мета – допомогти сім’ям, постраждалим в результаті конфлікту, підвищити їхній рівень життєзабезпечення.

У рамках даної програми Норвезька рада у справах біженців на конкурсній основі, виходячи з якості поданих проектів та відповідно до критеріїв соціальної незахищеності, відбере отримувачів грошових грантів.

Сума гранту – до 30 000 грн для створення, відновлення або розвитку мікро-бізнесу (зокрема, створення робочих місць).

 Участь у цій програмі можуть взяти такі категорії громадян:

  • Внутрішньо переміщені особи, які постійно проживають в даному районі, а також
  • Місцеві жителі даного району, які позбулися роботи або джерел доходу безпосередньо в зв’язку з конфліктом
  • Діючі підприємці (внутрішньо переміщений особи і місцеве населення) в даному районі, чий бізнес перебуває в процесі відновлення або розширення, якщо підприємці, які збираються відкривати нові робочі місця для зазначених вище категорій і в тому випадку, якщо бізнес має відповідати таким умовам:
    - даний бізнес офіційно зареєстрований не раніше січня 2017 р;
    - в даному бізнесі постійно (офіційно і неофіційно) зайняті не більше 2-х співробітників (включаючи самого власника бізнесу);
    - даний вид бізнесу не входить в наступні категорії: роздрібна та оптова торгівля, сільське господарство (за винятком переробки), послуги з перевезень будь-якого характеру, бізнес пов’язаний з ХоРеКа (готелі, ресторани, кафе), медичні послуги;
    - річний оборот від бізнесу не перевищує 300 000.00 грн.

Взяти участь у програмі можна в тому випадку, якщо за останні 12 місяців сім’ї претендентів не отримували гуманітарну допомогу на суму понад 18 000 грн від будь-яких інших організацій для початку або відновлення мікро-бізнесу.

Пріоритет буде віддаватися заявкам, отриманим з населених пунктів, що знаходяться в безпосередній близькості до лінії розмежування. 

Інформацію про те, як взяти участь в конкурсі можна отримати, зателефонувавши на «гарячу» лінію Норвезької ради у справах біженців 0800 302 007.

Щоб відповісти на пов’язані з проектом питання і надати відповідну додаткову інформацію, в зазначених районах буде проведено ряд підготовчих семінарів, куди запрошуються всі особи вищезазначених категорій, які мають ідеї або проекти, пов’язані з організацією власної справи.

Для того, щоб зареєструватися для участі в даному семінарі, необхідно зателефонувати на «гарячу» лінію Норвезького ради 0800 302 007.

Інформація про час і місце проведення семінарів буде поширюватися через районні, селищні та сільські ради, а також доступна на лінію допомоги 0800 302 007.

Здобувачі, які з тієї чи іншої причини не змогли взяти участь у тренінгу, мають можливість самостійно заповнити заявку, звернувшись на «гарячу» лінію, або заповнити її он-лайн 

Заявки та проекти приймаються до 24 червня 2018 р до 24:00. Заявки, надіслані пізніше цієї дати, до розгляду не приймаються.


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів