Інтерн/асистент для соціально-культурного проекту (із знанням німецької мови)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
euypc.org.ua

вакансія
Інтерн/асистент для соціально-культурного проекту (із знанням німецької мови)

Європейсько-Український Центр Молодіжної політики (ЄУЦМП) оголошує конкурс на посаду інтерна/асистента (із знанням німецької мови), який приєднається до нашої команди у Києві на період із серпня по жовтень 2018 року (2 місяці). Дедлайн – 31 липня 2018 року.

Обов’язки:
Інтерн буде працювати в команді ЄУЦМП та буде безпосередньо задіяний у спілкуванні з нашими німецькими колегами, які приїдуть до Києва для реалізації дитячого соціально-культурного проекту. Цей унікальний креативний проект соціально-психологічної реабілітації дітей, які зазнали травми, охоплює різні художні засоби (танці, спів, акторська гра та ін.). В рамках цього проекту інтерн здійснюватиме підтримку зв’язків між німецькими та українськими учасниками. Крім цього, в його компетенцію будуть входити адміністративно-організаційні завдання.

Необхідний профіль кандидата:
• Університетська освіта (бажано в галузі зв’язків з громадськістю, міжнародних відносин, філології, соціології тощо) або студент останнього курсу;
• знання німецької мови (обов’язково) та хороший рівень англійської мови (бажано);
• комп’ютерна грамотність (у т.ч. для просування заходу у соціальних мережах);
• грамотність;
• організаторські навички та вміння виконувати поставлені задачі вчасно;
• готовність працювати з дітьми;
• відкрита особистість із навичками ефективного спілкування.

Ми пропонуємо:
Ми пропонуємо цікаву роботу в мультикультурному та динамічному середовищі. Центр може забезпечити проживання за необхідності. Розмір винагороди буде визначений за результатами співбесіди. За результатами роботи буде надано рекомендаційний лист.

Для участі у конкурсі потрібно надіслати резюме (не більше 2 сторінок) із супровідним листом німецькою мовою на електронну адресу: [email protected] із поміткою “Інтерн/асистент для проекту ” у темі листа. Кінцевий термін подачі заявок: 31 липня 2018 року.


Останні публікації цього розділу:

Координатор/ка регіонального соціального хабу у Миколаївській області

Регіональний/на координатор/ка у Дніпропетровській області

Експерт/ка в сфері енергоефективності та енергобезпеки

Випусковий/а редактор/ка інформаційного ресурсу «Українська енергетика»

Конкурс пропозицій на надання послуг тьютора_ки освітнього центру в село Шевченкове Шевченківської громади Миколаївської області

Monitoring, Evaluation and Learning (MEL) Advisor/Радник/ця з моніторингу, оцінки та аналізу