Набір на проект «Омбудсмани прав жінок у ЗМІ»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Liliia Virovkina

логотип
Набір на проект «Омбудсмани прав жінок у ЗМІ»

ЖІНКО, А ТИ ЗНАЕШ СВОЇ ПРАВА?

Сучасне суспільство просто вирує інформацією про утиски прав жінок, гендерною дискримінацією у різних сферах діяльності та пропаганду застарілих принципів: місце жінки біля плити. 

Проблема української жінки у відсутності знань про власні права, що таке дискримінація, що таке прояви гендерного обумовленого та сексуального насилля; відсутність відповідних знань та навиків у жінок, які хотіли б подібну інформацію висвітлювати в ЗМІ
Завдяки ГО «Ти потрібен Україні», як організаторам проекту «Омбудсмани прав жінок у ЗМІ» та фінансовій підтримці «Українського жіночого фонду» у дніпровських дівчат та жінок з’явилась така можливість! 

Ми шукаємо дівчат/жінок, які бажають працювати в ЗМІ та/або публікувати власні статті та/або проводити власне розслідування та/або вести блоги з метою навчити цих осіб коректно та професійно висвітлювати тему захисту прав жінок, наявності в суспільстві проявів дискримінації та способів боротьби з нею, проявів гендерного обумовленого та сексуального насилля та способів захисту від нього, формування позитивного іміджу жінок тощо.

Головною метою є актуалізація тематики прав жінок, гендерної рівності, способів захисту від проявів гендерного обумовленого та сексуального насилля та інших тем в засобах масової інформації.

Заняття будуть проводитись в зручний час, ввечері та по вихідним, починаючи з вересня місяця. На лекціях будуть проводитися тренінги з ораторського мистецтва, практики копірайтингу та виступи перед камерою у справжній телевізійній студії!

Реєструйтесь 

Ми вважаємо, що можемо покращити подібну ситуацію, якщо навчимо осіб, які планують працювати в ЗМІ, вести блог, публікувати власні статті, відповідним навикам та знанням, виховаємо їх бачити, знаходити та показувати необхідні теми. 

Долучайся до нашого проекту та відстоюй свої права!

Уточнення: допускається невелика кількість учасників чоловічої статі, але проект направлений саме на підвищення рівня обізнанності жінок. 


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів