Оголошено конкурсний набір до Академії Громадської Участі в місті Харків

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
idrh.kh

IDRHakiv
Оголошено конкурсний набір до Академії Громадської Участі в місті Харків

ГО “Інститут демократичного розвитку Харківщини” оголошує конкурсний набір до “Академії Громадської Участі”, яка відбудеться протягом вересня – листопада 2018 року у м. Харків.

Академія громадської участі – це можливість для активних громадян, які мають бажання отримати знання, вміння і навички з питань розвитку місцевої громади та адвокації суспільно корисних змін на локальному рівні. 

Програмою Академії передбачено 5 лекцій та інтерактивних тренінгів за наступними темами: «Громада та місцевий бюджет. Як забезпечити прозорість місцевих публічних фінансів», «Публічні консультації та інструменти громадської участі», «Побудова ефективної системи залучення громадськості в процес прийняття рішень місцевими громадами», «Громадська експертиза діяльності органів місцевого самоврядування», «Як громадська участь змінює міста: успішний міжнародний досвід».

Тренерами та лекторами Академії громадської участі стануть провідні спеціалісти в цій сфері, відомі журналісти та громадські активісти.

До участі запрошуються громадяни України, які:

  • є громадськими активістами або журналістами і працюють в Харківській області;
  • зголошуються пройти повний курс навчання протягом всього терміну Академії громадської участі.

Для участі у Школі необхідно заповнити конкурсну анкету за посиланням.

Анкети приймаються до 23:59  07 вересня 2018 року.

 

Проект «Підвищення рівня участі громадян у формуванні місцевих політик в громадах Харківської області» здійснюється ГО «Інститут демократичного розвитку Харківщини» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на обладнання (Надувний екран 4/3 з опорами, Поличка П-33 Компанет, Підвісне крісло-гойдалка кокон)

Запит цінової пропозиції на будівельні матеріали та послуги

Тендер на закупівлю товарів для жіночих гігієнічних наборів (наборів гідності для жінок)

Відкритий тендер на закупівлю Послуг з оренди конференц-залів та організації харчування (кейтерингу) з метою проведення заходу

Закупівля портативних зарядних станцій та акумуляторних світильників для забезпечення центрів Day Care та Family Friendly Space

Комплексні послуги зі створення чат ботів