Воркшоп з фандрейзингу “Від жебрацтва до партнерства!”

Початок: 28.08.2018 о 19:00
Закінчення: 28.08.2018 о 21:00
Адреса: вул. К. Малевича, 86-О, Київ, Київська, 03150, Україна
Місце: Конференц-зала ГО "Халом"
Співдружність студентів-християн Україна
Телефон: 0969519128
E-mail: [email protected]

Завершено

Воркшоп з фандрейзингу "Від жебрацтва до партнерства!"
Воркшоп з фандрейзингу “Від жебрацтва до партнерства!”

Співдружність студентів-християн Україна (“ССХ Україна”) оголошує про проведення спеціалізованого воркшопу з фандрейзингу “Від жебрацтва до партнерства”.

Спікери — Євген Шаталов, директор з розвитку “ССХ Україна” з 7-річним досвідом, та Юлія Ніколайчук, директорка “ССХ Україна”.

Запрошуємо керівників та менеджерів релігійних (faith-based) та нерелігійних неприбуткових організацій та усіх, кому цікава тематика залучення донорських коштів для діяльності локальних НУО, поговорити про:

— фандрейзинг як френдрейзинг;
— планування та проведення кампанії зі збору коштів, основні помилки;
— відмінності в українському та західному підходах до фандрейзингу;
— інструменти пошуку підтримки для проектів faith-based неприбуткових організацій або неприбуткових (благодійних) проектів.

Вартість участі у івенті: 250 грн за умов попередньої реєстрації та 300 грн в день події (оплата на місці). Коротка реєстраційна форма знаходиться за цим лінком.

Додаткова інформація про подію доступна на офіційній сторінці “ССХ Україна” або в події на сторінці Facebook.

Контактна особа: Олексій Гордєєв, 096 951 91 28, [email protected].

Організатор заходу — “Співдружність студентів-християн Україна” (“ССХ Україна”) — українська неприбуткова міжконфесійна організація. Основна мета діяльності — пропозиція українському студентству ключових положень Євангелії та християнського світогляду, а також допомога студентам-християнам у інтеграції своїх релігійних переконань у академічному світі та використанні біблійних принципів у повсякденному житті.