Презентація результатів оцінки діяльності низки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування за напрямком «взаємодія з громадськістю»

13 вересня 2018 року з 12.00 до 14.00 у приміщенні Укрінформу (м. Київ, вул. Б. Хмельницького 8/16, другий поверх), Благодійний фонд «Творчий центр ТЦК» презентує Збірник за результати оцінки ...

Report - 0001
Презентація результатів оцінки діяльності низки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування за напрямком «взаємодія з громадськістю»

13 вересня 2018 року з 12.00 до 14.00 у приміщенні Укрінформу (м. Київ, вул. Б. Хмельницького 8/16, другий поверх), Благодійний фонд «Творчий центр ТЦК» презентує Збірник за результати оцінки діяльності низки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування за напрямком «взаємодія з громадськістю». Така оцінка була здійснена групою підготовлених громадських експертів з різних регіонів країни.

 Під час презентації буде представлено методику оцінку діяльності органів виконавчої влади за напрямком «взаємодія з громадськістю», а також результати оцінки діяльності трьох місцевих органів виконавчої влади та шести органів місцевого самоврядування.

 У презентації візьмуть участь:

  • Блерта ЧЕЛА, заступниця директора ПРООН з програмних питань;
  • Любов ПАЛИВОДА, президент Творчого центру ТЦК;
  • Володимир КУПРІЙ, перший заступник Голови Нацдержслужби;
  • Наталя ОКША, заступник директора Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю, завідуюча відділом Секретаріату Кабінету Міністрів Україні;
  • Марина ХОНДА, начальник департаменту суспільних комунікацій КМДА (в стані узгодження);
  • громадські експерти, які безпосередньо проводили оцінку діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 Зареєструватися на презентацію можна тут .

Захід проводиться у межах проекту «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізується ПРООН за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

 За додатковою інформацією звертатися до Наталії Купрій, [email protected] або за телефоном: (044) 574-64-11.


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

10 років БФ «Твоя опора»: зібрано й надано допомогу на 710 млн грн

Ресурсні центри неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи

Власники пошкодженого чи зруйнованого житла можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків

Після великої води: як відновлюється життя у Корабельному районі Херсона

USAID спорудив навчальний простір у Богданівці на Київщині, де російські війська зруйнували школу

Актуальні літні події для громадських активістів та активісток