Третій тиждень «Скажи своє слово!» у Дніпропетровську

Молодіжні публічні дискусії з питань децентралізації та місцевих виборів у супроводі виставки «Кожен має право знати свої права»  третій тиждень крокують вишами Дніпропетровська. З 19 по 23 жовтня ...

Додано:
potential.ua

SZVZUfSl-0g
Третій тиждень «Скажи своє слово!» у Дніпропетровську

Молодіжні публічні дискусії з питань децентралізації та місцевих виборів у супроводі виставки «Кожен має право знати свої права»  третій тиждень крокують вишами Дніпропетровська.

З 19 по 23 жовтня 2015р. це були: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Дніпропетровський університет ім. Альфреда Нобеля, Дніпропетровська державна фінансова академія. А також Дніпропетровська центральна міська бібліотека приймала виставку «Кожен має право знати свої права» та молодіжну публічну дискусію «Скажи своє слово!» для студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара та інших зацікавлених студентів.

НаKPN7fmGkTogприкінці тижня Молодіжних public дискусій та виставки open hall відбувся Квест по драбині Р. Харта в рамках заходів “Скажи своє слово!”.

Учасники та учасниці Квесту по драбині Р. Харта інтерактивно пройшли всіма рівнями молодіжної участі: від маніпуляцій та «використання» молоді, як декорації, через спільні рішення, до впровадження молодіжних ініціатив.

Вітаємо переможців Квесту, які за рішенням компетентного журі, делеговані до участі у Брейнштормінгу Молодіжної карти змін.

Цей захід організовує Всеукраїнська громадська організація «Громадська палата України» у Дніпропетровській області, він реалізується в рамках проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Далі буде…


Тематика публікації:          

Останні публікації цього розділу:

Її перспектива: погляд жінок на війну та участь у відбудові

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади

Опитування щодо нового курсу YouControl Academy “OSINT для журналістів-розслідувачів”