У Дружківці та Лимані жінки вчяться адвокувати реформи на місцевому рівні

18 та 19 вересня за ініціативи Правозахисного центру “Ліга жінок-виборців” відбулись тренінги «Жінки на чолі реформ в місцевих громадах Донеччини» у містах Лиман та Дружківка. Тренеркою заходу ...

Додано:
lwv.lugansk

20180919_140428
У Дружківці та Лимані жінки вчяться адвокувати реформи на місцевому рівні

18 та 19 вересня за ініціативи Правозахисного центру “Ліга жінок-виборців” відбулись тренінги «Жінки на чолі реформ в місцевих громадах Донеччини» у містах Лиман та Дружківка. Тренеркою заходу виступила Тетяна Соловйова,  громадський діяч та член Всеукраїнської організації “Журналісти проти корупції”.

 IMG_2520

Під час навчання, учасниці дізнались про громадське жіноче лідерство та як контролювати владу на місцевому рівні, вчились інструментам моніторингу місцевих бюджетів та використанню відкритих даних, дізнавались про те як лобіювати суспільно корисні змін в місцевих громадах за допомоги проведення громадської експертизи та акцій прямої дії.

 IMG_2575

- Сьогодні жінки Донбасу можуть отримати корисні знання та навички, які допоможуть їм змінювати їх громади, контролювати владу, впливати на процес прийняття рішень. Особливо це важливо зараз, коли в рамках реформи децентралізації створюються нові громади, які потребують нових та освічених лідерів, –  зазначає керівниця Правозахисного центру “Ліга жінок-виборців” Д. Левчук.

 

Проект “Посилення ролі жінок як рівних учасниць у процесі реформування та демократичного розвитку Донбасу” проводиться Правозахисним центром “Ліга жінок-виборців” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Понад чотири тисячі жителів громад-учасниць проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я» взяли участь у Днях бюджету

Відбулись дві навчальні майстерні-практикуми в рамках проєкту проєкту «Виявлення можливостей використання спадщини для економічного розвитку малих громад»

Стартувала освітньо-профорієнтаційна програма «Update: Південь»

Розпочався проєкт «Впровадження підходу, інформованого про травму, у громадянській освіті»

Інкубатор демократичних ініціатив розпочинає проєкт зі зменшення випадків мови ворожнечі в країнах Східного партнерства

Тренінг в медіабазі: Психологиня розповіла журналістам про види когнітивних спотворень та їхній вплив