Гранти на проведення моніторингу рішень про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Olga Galytska

Конкурс
Гранти на проведення моніторингу рішень про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс проектів зі здійснення аналізу рішень установ, відповідальних за розгляд скарг на неналежну поведінку суддів, і розробку навчальної програми для суддів із найбільш проблемних питань, визначених за результатами аналізу.

Метою грантової програми є впровадження діяльності з підтримки становлення в Україні системи притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності. Така діяльність може бути здійснена у формі участі у розробці в Україні єдиної практики щодо притягнення судді до дисциплінарної відповідальності та надання допомоги Вищій кваліфікаційній комісії суддів України.

В рамках програми грантів буде надано 1 грант у розмірі до 460 тис. грн.

Орієнтовний початок виконання проектів – 10 січня 2016 року, тривалість – 4 місяці.

Заявки на участь у конкурсі грантів приймаються до 2 грудня 2015 року, 17:00. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Пакет документів для подання заявки слід надсилати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до зазначеного вище терміну.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів грантів, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено за посиланням  http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/134


Останні публікації цього розділу:

Запит із закупівлі та доставки обладнання та ліцензій для Ізюмського комунального виробничого водопровідно-каналізаційного підприємства в рамках Проєкту USAID/ Кібербезпека

Запит цінової пропозиції (ЗЦП) для закупівлі комплексних послуг зі створення та впровадження масового відкритого освітнього онлайн-курсу (МВОКу) «Застосування скринінгів на виявлення онкології та хронічного болю» / Request for Quotation (RFQ) for purchase of the complex services for development of a Massive Open Online Course (MOOC) "Application of Screenings for the Detection of Cancer and Chronic Pain"

Відкритий тендер із закупівлі гучномовців (20 одиниць)

Закупівля тракторного обладнання

Конкурс для неурядових організацій з впровадження Проєкту USAID "Інновації для подолання епідемії ВІЛ"

Закупівля послуг асистента/ки з посилення спроможності спільнот та громад