В Лубнах молоді розповіли про нові перспективи і можливості

Щороку Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» проводить для активної молоді Лубен інформаційні зустрічі. Основною темою цьогорічних заходів, які відбулись 2 листопада 2015 ...

Додано:
tviisvit

Полтава
В Лубнах молоді розповіли про нові перспективи і можливості

Щороку Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» проводить для активної молоді Лубен інформаційні зустрічі. Основною темою цьогорічних заходів, які відбулись 2 листопада 2015 року стала презентація найбільших молодіжних програм як всеукраїнського так і міжнародного рівня.  Першу зустріч провели для студентського активу Лубенського медичного училища, яка розпочалась з вітального виступу заступника директора училища Вдовенко Наталії Володимирівни.

В свою чергу, голова молодіжної громадської організації «Твій Світ» Олександр Чепур звернув увагу присутніх студентів на реалії сьогоднішньої молодіжної політики держави, зокрема і діяльності молодіжних організацій та ініціативних груп. Він підкреслив, що молодь повинна бути проінформована  про основні тенденції реформування молодіжної сфери і активно долучатися до змін на рівні місцевих громад.

«Під час зустрічі ми провели бліц – анкетування, яке показало, що молодь  незадовільняє робота влади в молодіжній сфері, а також що більшість молодих людей мають потребу у реалізації власних ідей та особистому розвитку», – говорить Олександр Чепур.

У цікавій та доступній формі організатори розповіли про перспективи для молоді та можливості її залучення до процесів розвитку неформальної освіти, патріотичного виховання та волонтерського руху.

Софія Якименко, з Полтави презентувала всеукраїнську програму «Молодіжний працівник», розповівши про можливості, які відкриваються для активної молоді, бажаючої зробити свій внесок у розвиток громадянського суспільства.

Цього ж дня активісти зустрілись з першокурсниками Лубенського фінансово – економічного коледжу, де презентували організацію, поділившись вже наявними значними досягненнями та грандіозними планами на майбутнє.

На базі Полтавської обласної громадської організації у Лубнах вже де – кілька років  створений молодіжний центр. Сьогодні це  місце збору активної молоді, а у недалекій перспективі осередок неформальної освіти у ракурсі молодіжної політики та всебічної підтримки молодіжних організацій та ініціатив.

Приміщення для Молодіжного центру надає Лубенська центральна районна  бібліотека ім. В.Малика, а фінансування діяльності центру відбувається за рахунок грантів.


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Мукачево — перше місто в Україні, у якому запрацюють "медіаційні патрулі" у школах

Громади зможуть рахувати кількість відходів від руйнувань за уніфікованим методом

У Дніпрі суд зобов’язав комунальне підприємство провести облік дерев у зеленій зоні

Розробка команди з Львівщини увійшла в трійку європейських інноваційних бізнес-проєктів 2024 року

Рух відкритих даних: досвід Великої Британії для транспарентності місцевої влади в Україні

ZDOROVI отримали від МОЗ статус критично важливого підприємства у військовий час