Представили результати опитування щодо якості освіти в Голобській ОТГ

 Голобська громада у співпраці з Волинський Інститут Права продовжує втілювати в життя Стратегію розвитку. Нагадаємо, що саму Стратегію розвитку ОТГ було створено у такому ж складі у кінці 2016 ...

Додано:
Тома Бащук

3
Представили результати опитування щодо якості освіти в Голобській ОТГ

 Голобська громада у співпраці з Волинський Інститут Права продовжує втілювати в життя Стратегію розвитку. Нагадаємо, що саму Стратегію розвитку ОТГ було створено у такому ж складі у кінці 2016 року.

Наразі працюємо над експертною підтримкою в ході реалізації медичної та освітньої реформи.

Листопад розпочали із зустрічі з освітянами Голобської громади. Відвідали три школи у Голобах, с.Поповичі та с.Радошин.

Аудиторії були представлені результати опитувань, які попередньо проводились у громаді. Дізналися як якість та методи навчання оцінюють учні, наскільки їх цікаво та корисно. На це ж питання відповіли і самі вчителі. Результати порівняли і зробили висновки на що робити акценти для покращення сьогоднішнього стану речей.

Експерт заходу Сергій Пазюк ділився власним вчительським досвідом та новітніми методами роботи, які працюють. Особливу увагу звернули на підвищення інтересу до навчання. “Я викладаю ІТ технології і намагаюсь працювати з трендами. Сьогодні кожна дитина має гаджет, тому я пропоную учням інтерактивні ігри з іх використанням. Все одно будуть гратися, а так ще й навчаються!”, – ділиться спікер заходу.

Разом з учасниками заходу розробили SWOT-аналіз сильних та слабких сторін на базі шкіл. Провели аналіз та запропонували власні ідеї та потреби для покращення матеріальної бази школи, навчального процесу та питань виховання. Результати будуть опрацьовані та зведені для можливості аналізу та можливості їх реалізації.

Заходи здійснюються в межах реалізації проекту Забезпечення експертної підтримки впровадження Стратегії розвитку Голобської ОТГ, що реалізується Волинським Інститутом Права за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 1 1 Поповичі 3


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Молодь України зібралася на Рівненщині для участі у всеукраїнському тренінгу «Лідерська академія»

Абетка саморегуляції 6.0: завершено перший блок курсу з підтримки психічного здоров’я

Зміни розпочинаються з тебе: як на локальному рівні впливати на глобальні процеси. Досвід БУР

Обговорили співпрацю влади та неурядового сектору у сфері відновлення громад та регіону

Яка вона — українська ідентичність? Відкриті читання «Живої бібліотеки» — на DOCUSPACE

Літня Українська Миротворча Школа 2024