Полтавська влада хоче сховати сміття за паркан

Полтавські чиновники не перестають дивувати полтавців своїми „інноваціями”. Замість того, щоб організувати належне вивезення сміття з сміттєвих баків, дезинфекцію баків, миття асфальту від сморідної ...

Додано:
socium.pl

Полтавська влада хоче сховати сміття за паркан
Полтавська влада хоче сховати сміття за паркан

Полтавські чиновники не перестають дивувати полтавців своїми „інноваціями”. Замість того, щоб організувати належне вивезення сміття з сміттєвих баків, дезинфекцію баків, миття асфальту від сморідної рідини, яку дощ роками прибрати не взмозі та забезпечити вивезення сміття, що накидають поруч, вони роблять такий „креатив”.

В рамках інформаційного проекту „Управління якістю в суспільному середовищі”, як і в інших проектах, ми і розповідаємо про такі „круті ініціативи” місцевих „державних діячів”, зазначив керівник проекту Андрій Олєйніков.

картинка

Не вперше місцеві комунальники дивують полтавців своїм непрофесіоналізмом, про це ми зазначали раніше в інших публікаціях: це і „боротьба з амброзією, аварійно-небезпечні дерева, борулі на дахах міста, снігом та кригою, забрудненням довкілля, засміченням міста, незадовільним станом тротуарів, підземні переходи, неякісні ремонти, Макухівське сміттєзвалище тощо.

Тепер таке явище! Вибачте, а кому таке могло спасти в голову при такій низькій якості праці та некомпетентному управлінні? В місті проблем комунальних більше немає, як додатково засмічувати місто такими нікому не потрібними конструкціями, замість того, як ці гроші витратити на більш корисні речі, наприклад: косметичний ремонт під’їздів, ремонт сходинок, дезинфекція підвалів багатоповерхових будинків від мішей, тарганів та щурів, а ніж робити отаку дурню містом, тим більше, там поруч стоять сміттєві контейнери і нікому не заважають, проте заважає розкидане сміття поруч, та сморід від смердючої рідини з контейнерів, особливо влітку. (фото1,2) Місце ж потрібно було вибрати саме біля дитячого майданчика та загородивши видимість на повороті, щоб „зручніше було”. Це саме біля цього смітника заступник міського голови вихвалявся спіймати тих, хто буде так смітити і писати про це в інтернет-виданнях, натомість через кілька тижнів нове сміття і „нова конструкція”. Роботи ми не знаємо, проте ініціативи робимо, може ще там колючий дріт с напругою поставити та замінувати підходи, блок-пост, відео-спостереження, запровадити електронні перепустки…?(фото 3)

Інша жертва цієї конструкції – це місце на стоянці, біля Екомаркету, саме там, де ставлять автівки постійні покупці, де багаторічну тротоптали стежку громадяни, саме в середині трьох дерев, де саме намагаються поставити це „неподобство” проходять тисячі людей щодня, яким неприємно буде проходити біля смітника. Наче як навмисно вибирають такі місця, щоб викликати обурення у полтавців, якщо не навмисно, то  це тоді – непрофесіоналізм! Люди неодноразово ходили в Екомаркет скаржитися, і яке було їх здивування, коли казали, що це „геніальна” ініціатива міста!!! Тротуар біля цього маркету місто кілька років вважало „житловим будинком” про що неодноразово мене інформувало по моїх запитах щодо ремонту, потім були обіцянки відремонтувати тротуарне покриття до вересня 2018 року і виділено начебто 135 тис. грн., але все воно теж кудись зникло. Доречі, біля Екомаркету є сміттєві контейнери, біля них там можна ще 3 штуки       поставити, бо це територія міста, краще ж смітник буде нехай в одному місті, ніж в вдох на вівстані 20 метрів одне від одного, зазначив Андрій Володимирович. (фото 4, 5)

 1 2 3 5 4

Чому в Полтаві такою важливою сферою керують некомпетентні керівники, які взазалі не вміють думати, предбачати, прогнозувати, аналітизувати, робити дійсно потрібні для полтавців справи, а не лише для себе? З 2006 року Полтаві не щастило з керівниками в галузі ЖКГ. Такі кадри ось так і працюють!

Попередній сюжет по наших проектах: “Кременчук попереду, Полтава ж відстає, як завжди”, посилання.


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

В "Дії" з'явилась комплексна онлайн-послуга е-Підприємець

Володимир-Волинська громада працює над творенням нової ветеранської політики

Розпочато сезон освітньо-наметових ФРІ-таборів для молоді

Організація стажування молоді в органах місцевого самоврядування: освітній серіал

Як працювати із зумовленими війною кризами в освіті?

«Час діяти, Україно!»: 150 переможців залучать на розвиток громад понад 40 млн грн