ProBono «Менторська підтримка неприбуткової організації»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


ProBono «Менторська підтримка неприбуткової організації»
ProBono «Менторська підтримка неприбуткової організації»

Аудиторська компанія  Compass Group, в рамках своєї діяльності знову оголошує конкурс на надання безкоштовного консультаційного супроводу для однієї неприбуткової організації, яка співпрацює з особами з інвалідністю.

Нагадаємо, що переможцем попереднього конкурсу стала громадська організація “Еммаус” з міста Харкова, діяльність якої спрямована на адаптацію, соціалізацію та супровід молоді з інвалідністю. Протягом півроку ми надавали консультаційний супровід  і плідно працювали з представниками цієї організації через Skype-зв’язок, а також мали нагоду зустрітись у нашому офісі.

Тепер хочемо надати можливість отримувати таку допомогу ще одній громадській організації, яка працює на благо своїх бенефіціарів та може довести свій позитивний вплив на суспільство.

Отже, консультаційний супровід, спрямований на підвищення організаційного розвитку та сталості організації, буде надано одній громадській організації протягом півроку, починаючи з лютого 2019 року.

Консультаційний супровід буде надано експертами нашої компанії, які мають більш ніж десятирічний практичний досвід у сфері організаційного розвитку та співпраці НПО. Консультації будуть надаватись засобами Skype-зв’язку один раз на два тижні протягом двох годин. Передбачається лише усне консультування.

Організація повинна мати офіційну реєстрацію. Перевагу буде надано організаціям, які не тільки зареєстровані, але і фактично працюють не менше 2-3 років.

Компанія має право на свій власний розсуд обрати Організацію, з якою співпрацюватиме. Коментарі щодо відбору надаватись не будуть.

Для участі в програмі необхідно до 28 грудня 2018 року заповнити форму за  посиланням

Коротко про компанію:

Аудиторська – консалтингова група “КОМПАС” надає високопрофесійні аудиторські, бухгалтерські і консалтингові послуги.

Належить до кола членів ANTEA, Альянсу Незалежних Фірм, що є міжнародною асоціацією незалежних компаній, які надають послуги аудиту та консалтингу для організацій різної форми власності.  Асоціація представлена у 60 країнах та налічує більш ніж 200 офісів по всьому світу.

Має акредитацію в Агентстві США з Міжнародного розвитку (USAID) на право проводити Міжнародний аудит фінансових звітів Організацій – грантоотримувачів від USAID.

Співпрацює з  Шведським агентством з міжнародного розвитку та співробітництва (СІДА) по проведенню аудиту відповідно до Міжнародних стандартів аудиту, затверджених IFAC.

Працює, як консультант з організаційного розвитку з ПРООН та Корпусом Миру США.

Підтвердила кваліфікацію для реалізації проектів в рамках Програми ділових консультаційних послуг від ЄБРР.

Детальна інформація про компанію

Аудиторська компанія Compass Group у Facebook:  

https://www.facebook.com/auditkompas/


Останні публікації цього розділу:

Відкритий тендер на закупівлю товарів (продуктові набори)

Конкурс на виробництво аудіовізуального твору-документального фільму

Тендер на надання послуг з дизайну аналітичного звіту

Тендер з відбору постачальника послуг з розробки фірмового стилю Українського Жіночого Фонду

Тендер на послуги зі створення номеру безкоштовної «Гарячої» лінії

Тендер на закупівлю послуг з підтримки інформаційних технологій (ІТ) для організації Пакт, Інк.