Сільські діти пільгових категорій провели день в київському парку атракціонів

Сільські діти пільгових категорій мальовничого села Дрозди, що на Білоцерківщі провели незабутній, сповнений яскравих вражень день в київському парку атракціонів «Happylon».Лиш добро єднає світ, так ...

Додано:
Nadejda Karpenko

2
Сільські діти пільгових категорій провели день в київському парку атракціонів

Сільські діти пільгових категорій мальовничого села Дрозди, що на Білоцерківщі провели незабутній, сповнений яскравих вражень день в київському парку атракціонів «Happylon».

Лиш добро єднає світ, так і є, адже за спільної ініціативи громадської організації «Фонд громади Білоцерківщини» та церкви «Жива вода», діти пільгових категорій села Дрозди святковий день в розважальному комплексі «Happylon». Діти поринули у світ казкових мрій та розважились на різних атракціонах: батуті, паролоновій ямі, дитячому скалодромі, повітряній пушці, тарзанці, надувній гірці, гойдалці та безлічі ігрових автоматів. Також, крім ігор, конкурсів та розваг на дітей чекали смачнющі Хепі Міли з іграшками.

Потім всі ще подивилися на величезний акваріум, помилувавшись красою і витонченістю дивовижного різноманіття тваринного світу, що мешкає у водах світового океану. На відстані витягнутої руки тут можна побачити зубастих хижаків, зграї тропічних рибок і справжні корали, весь чарівний світ яскравих фарб і різноманітність форм підводного життя.

Із Новим роком та Різдвом Христовим діток привітала ініціаторка події – Надія Карпенко, зазначивши: «Щиро бажаю всім Вам, дорогі діти, у Новому році особливо чудового настрою, прекрасних подій і творчого підходу до будь-якої справи».

День був насиченим позитивними враженнями, проте час й додому, ото ж всі повернулися веселі, енергійні та надзвичайно задоволені, разом ми -СИЛА! То ж добра всім, наснаги і єдності!

#діти, #новий рік, #добро, #happylon, #живавода, #фондгромадибілоцерківщини,#дітикиївщини, #силавспільності

1

2

3

4

5

7

8


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Мистецтво без бар'єрів: у Тернополі людей з інвалідністю залучатимуть до громадських активностей

Її перспектива: погляд жінок на війну та участь у відбудові

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади