ІІ Всеукраїнський конкурс відеороликів «Охорона праці на захисті життя» – 2019

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Oksana Gavrylova

ролик
ІІ Всеукраїнський конкурс відеороликів «Охорона праці на захисті життя» – 2019

Державне підприємство «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці та територіальних органів Держпраці проводить Всеукраїнський конкурс відеороликів «Охорона праці на захисті життя» (далі –Конкурс) серед школярів і студентів середніх та вищих навчальних закладів з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні.

банер

Головна мета Конкурсу – популяризація в суспільстві, зокрема серед старшокласників і студентської молоді, культури безпечної праці, популяризація сучасних підходів до управління охороною праці, оцінки ризиків, формування превентивної культури охорони праці, виявлення та підтримка талановитої молоді.

Конкурс проводиться в один етап – з січня по березень 2019 року. Підбиття підсумків та оголошення переможців відбудеться у квітні 2019 року. 

Конкурс проводиться за номінаціями:

- для школярів – «Ризики навколо нас»;

- для студентів – «Охорона праці ХХІ століття».

Роботи, представлені на Конкурс, можуть бути виконані як самостійно, так і колективно. Приймаються лише оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам Конкурсу. Конкурсні роботи мають висвітлювати питання щодо безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

До кожного відеоролика потрібно додати заявку державною мовою, в якій зазначити: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора (авторів); місце проживання (повну адресу) автора (авторів), контактний телефон, електронну адресу; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові викладача з охорони праці (якщо такий є).

Вимоги до робіт: формат відеоролика – вільний; тривалість ролика – до 10 хвилин; обов’язкове використання власних фото- та відеоматеріалів; кількість відеороликів – необмежена; формат файлу – AVI або MP4, стиснення – «без стиснення» або xVid.

Для участі в Конкурсі учасник заповнює заявку по кожній номінації окремо та разом з роботою надсилає в редакцію журналу «Охорона праці» електронною поштою на адресу: [email protected]

З детальними умовами участі у конкурсі можна ознайомитися на сайті журналу «Охорона праці».

Суворо заборонено порушувати правила безпеки під час зйомки!


Останні публікації цього розділу:

Запит на отримання цінової пропозиції на кунги для Toyota Hilux

Запит на отримання цінової пропозиції на сумки для демінерів

Відкритий тендер із закупівлі меблів

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Прибузьке Галицинівської громади Миколаївської області

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Шевченкове Шевченківської громади Миколаївської області

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Зелений Гай Шевченківської громади Миколаївської області