Експерт з питань прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних і психічних порушень (Договір 3)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
coalition

ТЕНДЕР 1
Експерт з питань прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних і психічних порушень (Договір 3)

Всеукраїнська громадська організація «Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень» у рамках виконання проекту «Ліки у психіатрії: національний моніторинг держаних гарантій щодо пільгового забезпечення» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження»

Кваліфікаційні вимоги

Вища освіта. Досвід правозахисної діяльності у недержавному секторі не менше 5 років, досвід участі у дослідженнях з питань прав вразливих верств населення не менше 3 років, досвід координації / виконання проектів за підтримки міжнародних донорів,  досвід експертної діяльності у сфері моніторингу прав людини або наукових публікацій у названій сфері та відповідна рекомендація буде перевагою.

Обов’язки за контрактом 3

Проведення першого моніторингу та оприлюднення його результатів: фактичний стан забезпечення осіб з числа цільової групи на пільгових умовах у відповідності до державних гарантій(кількість лікарських засобів, які  пацієнти / опікуни отримують за бюджетні кошти та кількість лікарських засобів, які купуються за призначенням лікаря за власні кошти). Прес-конференція за результатами моніторингу.

Завдання експерта:

  • Розроблення та погодження з командою проекту критеріїв, процедур, інструментів моніторингу забезпечення державних гарантій у сфері доступу осіб з психіатричними діагнозами до ліків, необхідних для отримання ними психіатричної допомоги.
  • Методичний супровід та аналіз проведення апробації процедури та інструментів моніторингу.
  • Методичний супровід, оцінка зібраних даних за результатами першого моніторингу стану виконання державних гарантій стосовно пільгового забезпечення ліками громадян з психіатричними діагнозами.
  • Розроблення рекомендацій стосовно подальшого проведення моніторингу стану виконання державних гарантій щодо доступу до лікарських засобів осіб з психіатричними діагнозами.
  • Виступ на публічному заході із повідомленням про результати першого моніторингу.

Очікувані результати виконання контракту 3:

  • Опис критеріїв, процедур, інструментів моніторингу виконання державних гарантій доступу до лікарських засобів для громадян з психіатричними діагнозами, поданий в паперовому та електронному вигляді.
  • Звіт про проведення першого моніторингу, готовий до оприлюднення.
  • Виступ на публічному заході в рамках проекту із повідомленням про результати першого моніторингу.

Термін виконання: до 31 травня 2019 року

Сума контракту 11 200 грн.

Заяви подавати електронною поштою на адресу: [email protected]


Останні публікації цього розділу:

Надання послуг експерта/киа, ментора/ки для партнерських організацій

Закупівля товарів гуманітарної допомоги сім’ям з дітьми

Закупівля послуг менеджера/ки з підтримки оновлення/розробки та впровадження стратегічних планів розвитку громад проєкту

Закупівля послуг менеджера/ки по локальній координації та взаємодії з партнерами проєкту

Закупівля послуг комунікаційного/ї менеджера/ки

Закупівля послуг асистента_ки керівника/ці проєкту