“Таємничі підземелля Рівного” шукають креативні ідеї

Проект “Таємничі підземелля Рівного” оголошує конкурс на кращу креативну ідею для майбутнього логотипу квест-кімнат. На переможців чекатиме грошовий приз!Докладніше, про це, під час прес-конференції ...

creative-creativity-design-1266012 – копія
“Таємничі підземелля Рівного” шукають креативні ідеї

Проект “Таємничі підземелля Рівного” оголошує конкурс на кращу креативну ідею для майбутнього логотипу квест-кімнат. На переможців чекатиме грошовий приз!

Докладніше, про це, під час прес-конференції розкаже начальник управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради Тарас Максименко.

Прес-конференція відбудеться 19 лютого у вівторок о 12.00 у холі Міського палацу культури Текстильник, що знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Гагаріна, буд.6.

Представникам засобів масової інформації, будуть представлені члени конкурсного журі, а також, оголошені докладні умови конкурсу та оголошено про розміри грошової винагороди авторам кращих ідей для логотипу побудованих, у рамках фінансованого Європейським Союзом проекту, квест-кімнат.

Нагадаємо, управління культури і туризму міста Рівного отримало від Європейського Союзу грант на реалізацію проекту “Таємничі підземелля Рівного” спрямованого на збереження історичної і культурної спадщини у розмірі 443 835 євро. Разом із внеском міста загальна вартість проекту складає 493 150 євро.

В рамках Проекту, на місці епохальної археологічної знахідки, підземної частини Палацику “На Гірці”, що у парку Т.Г. Шевченка, буде споруджено сучасний туристично-атракційний об’єкт, де мешканці та гості міста зможуть ознайомитися з віднайденою архітектурною пам’яткою і взяти участь у квест-грі історичного спрямування.

Таким чином, проект “Таємничі підземелля Рівного” спрямований в першу чергу на створення приязної атмосфери для вивчення історичної спадщини міста, збереження самої пам’ятки і створення у місті Рівному сучасного туристичного об’єкту європейського рівня.

Окрім цього, фінансова підтримка Європейського Союзу дозволить залучити до робіт з консервації та захисту виявлених споруд від руйнування провідних фахівців з реставрації, а також дасть змогу провести додаткові археологічні та історичні дослідження Рівненських підземель.


   

Останні публікації цього розділу:

В "Дії" з'явилась комплексна онлайн-послуга е-Підприємець

Володимир-Волинська громада працює над творенням нової ветеранської політики

Розпочато сезон освітньо-наметових ФРІ-таборів для молоді

Організація стажування молоді в органах місцевого самоврядування: освітній серіал

Як працювати із зумовленими війною кризами в освіті?

«Час діяти, Україно!»: 150 переможців залучать на розвиток громад понад 40 млн грн