Освітня дискусія «На шляху до європейських знань» від Представництва ЄС у Харкові

Початок: 24.11.2015 о 11:30
Закінчення: 24.11.2015 о 13:30
Адреса: Харків, Україна
Місце: Інформаційний центр ЄС в ХНЕУ ім. Семена Кузнеця

Завершено

announce11
Освітня дискусія «На шляху до європейських знань» від Представництва ЄС у Харкові

24 листопада 2015 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Харків. В рамках візиту дипломати ЄС та експерти Представництва зустрінуться з представниками місцевої влади, журналістами і громадськими активістами, бібліотекарями, студентами та координаторами євроклубів міста і області.

Також Представництво ЄС організує освітню дискусію, під час якої усі охочі зможуть дізнатись про основні європейські програми та ініціативи у сфері освіти і навчання для української молоді.

Усі охочі запрошуються:

Що?     Освітня дискусія «На шляху до європейських знань»

Коли?  24 листопада 2015 року, вівторок, з 11.30 до 13.30

Де?      Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця (пров. Інженерний, 1-а, Бібліотечний корпус ХНЕУ, 3 поверх, аудиторія 311)

Під час заходу передбачені виступи випускників європейських університетів, он-лайн включення та розмови з українцями, які вже впродовж тривалого часу навчаються в Європі, і можуть з власного досвіду розповісти про особливості навчання в європейських університетах, переваги/недоліки такого навчання та його відмінності від української освітньої системи. Також, під час дискусії, учасники заходу дізнаються про актуальні програми для навчання і стажування у країнах-членах ЄЄ, про ініціативи, які фінансує ЄС, в галузі освіти, стипендії та гранти для українських студентів, обміни між молодіжними організаціями України та Євросоюзу.

Більше того, учасники матимуть нагоду обговорити з дипломатами ЄС ключові напрями відносин Україна-ЄС, програму фінансової допомоги Україні та низку реформ, необхідних для інтеграції з Європейським Союзом.

Також, 24 листопада, на базі Інформаційного центру ЄС в ХНЕУ ім. Семена Кузнеця відбудуться зустрічі з координаторами Євроклубів та бібліотекарами Харківщини.

Події відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

За деталями щодо проведення акції звертайтесь до Ольги Гуртовенко, тел. +38(050)820-27-77, [email protected].