Стипендіальна програма для учнів 10-11 класів з Донецької та Луганської областей

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
avm

СтепендіальнаПрограма-03
Стипендіальна програма для учнів 10-11 класів з Донецької та Луганської областей

Асоціація виробників молока розпочинає соціальний проект «Стипендіальна програма для учнів 10-11 класів з Донецької та Луганської областей».

«Згідно цієї ініціативи, 10 дітей зі Східного регіону зможуть, завдяки фінансуванню господарствами АВМ, отримати освіту  в Українському аграрному ліцеї. До участі запрошуємо випускників 9-х класів з Донецької та Луганської областей, – розповідає віце-президент АВМ Ганна Лавренюк. – Відбір претендентів на навчання відбудеться у два етапи». 

Перший пройде з 9 по 30 квітня, під час якого бажаючим потрібно заповнити онлайн-анкету та надіслати скан-копії табелю за 8 клас, а також дипломів, відзнак чи грамот за досягнення у навчанні або участі у проектах.  Імена школярів, які пройдуть перший етап відбору, буде оголошено 7-го травня. Саме їх, разом із батьками, запросять в «Освітню подорож» до міста Умань, яка триватиме з 17 по 19 травня, під час неї і відбудеться другий тур відбору.

«Освітня подорож» включатиме знайомство з Українським аграрним ліцеєм; тренінг-знайомство для батьків та дітей; проходження тестування з української мови, англійської мови та предмету на вибір: історія, біологія, математика. На завершення відбудеться екскурсія Національним дендрологічним парком «Софіївка». Харчування, проживання і трансфер в рамках «Освітньої подорожі» оплачують меценати.

Стипендіальна програма від АВМ для школярів зі східних регіонів – це програма підтримки талановитих дітей з Донецької та Луганської областей. Її головна мета – дати якісну інноваційну освіту новому поколінню.

Окрім власне фінансової підтримки, АВМ забезпечить стипендіатів додатковими можливостями для індивідуального розвитку: гуртки та студії, візити на провідні аграрні заходи країни, зустрічі із провідними політичними та культурними діячами України. Окрім  того, учасників забезпечать гуртожитком і триразовим харчуванням.

Детальніше про програму на сайті Українського аграрного ліцею.

Довідка: Український аграрний ліцей – це навчальний заклад для учнів 10-11 класів у місті Умань.  Основна місія УАЛ – формування нової генерації українців. Заклад діє в противагу застарілій класичній системі, яка не відповідає вимогам сучасного життя. УАЛ застосовує фінську і естонську моделі освіти, визнані кращими в Європі. Тут не ставлять дітей в рамки, а заохочують їх вільно мислити і навчатись впродовж всього життя. УАЛ відкриває для дітей можливості, які допоможуть їм стати успішними.


Останні публікації цього розділу:

Тендер: послуги з розробки веб-порталу для БО ММСП

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій

Конкурс бізнес-проєктів від програми CLEAR, Global Communities