Набір на літню школу для підлітків Citizen Up! на Закарпатті

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Anastasiya Golub

кавер4
Набір на літню школу для підлітків Citizen Up! на Закарпатті

Цікавишся суспільними змінами? Бачиш себе відповідальним громадянином? Захоплюєшся урбаністикою? Мрієш побудувати місто своєї мрії? Тоді запрошуємо взяти участь у літній школі Citizen Up! на Закарпатті!

Під час п’ятиденного інтенсивного навчання ми разом поміркуємо, що означає бути активним і відповідальним. Ти ознайомишся із структурою органів державної влади й органів місцевого самоврядування, а також способами протидіяти корупції. Ми будемо вчитися заробляти гроші та сплачувати податки. Ти не просто дізнаєшся, як працює міська рада, а зможеш поблукати її коридорами. А ще особисто поспілкуєшся з тими, хто впроваджує рушійні зміни в місті!

Тебе чекають насичені дні в колі друзів, серед Карпатських гір, із досвідченими тренерами та натхненними гостями.

Як стати учасником літньої школи «Citizen Up»? Якщо тобі 15-17 років, тобі цікава тема активного громадянства, бери участь у конкурсі. Навчання у літній школі зможуть пройти 25 учасників.

Щоб взяти участь у літній школі, потрібно пройти три кроки:

Крок 1. Заповни анкету за посиланням

Крок 2. Створи конкурсну роботу на тему:  “Три зміни в моєму місті тут і зараз (що я можу зробити)”

Лаконічно, яскраво та конкретно опиши свої дії. Обери для виконання завдання один із двох запропонованих форматів: 1) презентація у форматі pdf до п’яти слайдів; 2) відео тривалістю до 3 хв.

Надсилай конкурсну роботу на пошту [email protected] з темою листа «Citizen Up!» та своїм прізвищем до 2 червня з тієї електронної адреси, яка була використана для реєстрації анкети. Відібрані для участі в літній школі, отримають лист-підтвердження на пошту, вказану при реєстрації – до 10 червня.

Крок 3. Проїзд до місця проведення. Літня школа буде проходити в Закарпатській області поблизу Ужгорода. Доїзд учасників до міста Ужгород здійснюється самостійно або у супроводі батьків. До місця проведення школи з Ужгорода буде організований трансфер. Ми відшкодовуємо вартість проїзду дитини до місця проведення літньої школи.

Коли? 18 – 22 липня 2019 року

Де? Відпочинковий комплекс знаходиться в екологічно чистій лісовій зоні в Закарпатській області. Детальна інформація для відібраних учасників.

Вартість? Участь у літній школі Citizen Up! безкоштовна. Учасники забезпечуються проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами. Повертаємо кошти за дорогу при наявності всіх належно оформлених проїзних документів (квиток на потяг класу «плацкарт», квиток на автобус).

Готовий рухатися вперед і вгору? Тоді чекаємо на твою заявку! Долучайся до події в Fb – https://www.facebook.com/events/847130165665513/

Літня школа «Citizen Up!» реалізується Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» в рамках проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


Останні публікації цього розділу:

Закупівля дизельного палива

Конкурсні торги на закупівлю ліків

Тендер: послуги з розробки веб-порталу для БО ММСП

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів