Формативне дослідження та розробка схем заохочення для створення ефективного перерозподілу обов’язків на рівні ПМСД та спеціалізованих ЗОЗ на місцевому рівні

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


images
Формативне дослідження та розробка схем заохочення для створення ефективного перерозподілу обов’язків на рівні ПМСД та спеціалізованих ЗОЗ на місцевому рівні

Проект USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» оголошує грант “Формативне дослідження та розробка схем заохочення для створення ефективного перерозподілу обов’язків на рівні ПМСД та спеціалізованих ЗОЗ (ВІЛ, туберкульоз, наркологія та ІПСШ) на місцевому рівні” (RFA 2015-08) на підтримку впровадження системних та операційних змін у системі кадрів у сфері охорони здоров’я для надання стійких та інтегрованих послуг у сфері ВІЛ/СНІД на регіональному та національному рівнях.

Грантові заявки приймаються до 23:59 21 грудня, 2015 року.  Ліміт бюджету для даного Гранту з фіксованою сумою – 80,000.00 доларів США.

 Оголошення про грант на сайті Проекту.

Зацікавлені організації, що є відповідними для участі у конкурсі, мають скласти Заявку за зразком, що міститься в пакеті заявника:  http://www.hivreforminaction.org/wp-content/uploads/2015/11/Application-package_RFA-2015-08.zip . У випадку складнощів при завантаженні, надсилайте, будь ласка, запит за адресою  [email protected].

Питання щодо грантового конкурсу потрібно надсилати на адресу [email protected] до кінця робочого дня 2 грудня, 2015 року включно.

Відповіді на питання будуть надіслані всім учасникам до 7 грудня, 2015 року.

Інформаційний семінар/вебінар відбудеться 1 грудня 2015 року (початок заплановано на 15:00, підтвердження – після реєстрації) з метою уточнення грантових процедур і цілей гранту. Реєстрація за допомогою електронної пошти [email protected] до 18:00 30 листопада 2015 року.


Останні публікації цього розділу:

Запит на отримання цінової пропозиції на кунги для Toyota Hilux

Запит на отримання цінової пропозиції на сумки для демінерів

Відкритий тендер із закупівлі меблів

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Прибузьке Галицинівської громади Миколаївської області

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Шевченкове Шевченківської громади Миколаївської області

Конкурс на надання послуг тьютора освітнього центру у село Зелений Гай Шевченківської громади Миколаївської області