Засідання Клубу «Активної Громади» на тему: «Партії: що про них варто знати?»

Початок: 15.06.2019 о 11:00
Закінчення: 15.06.2019 о 14:00
Адреса: вул. Є. Коновальця, 4, Рівне, Україна
Місце: приміщення ГО "ЧАС-ДІЙ"

Завершено

Афіша 15.06 Засідання Клубу Активної громади
Засідання Клубу «Активної Громади» на тему: «Партії: що про них варто знати?»

Запрошуємо активних громадян, представників влади, громадянського суспільства та ЗМІ на тренінг щодо політичних партій та їх функціонування!

Дата: 15 червня
Час: 11:00
Місце: м. Рівне, вул. Є. Коновальця 4 (приміщенні ГО «ЧАС-ДІЙ»)

Засідання націлене обговорити суть та ідею політичних партій, поглибити знання щодо створення та діяльності партій в Україні та за кордоном для порівняння.

Під час заходу тренери координаторка «Інститут «Республіка» в місті Рівне Наталія Малиновська та комунікаційна координаторка Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» від ВГО «Інститут «Республіка» Наталія Головач розкажуть про політичні системи, відкриті та закриті списки, політичні партії в Україні та їх фінансування, про партійні списки і праймеріз. Також кожен з учасників за допомогою інтерактивних вправ отримає знання, які допоможуть розпізнавати справжні політичної партії від політичних проектів.

Для участі у заході зареєструйтесь за посиланням.

Клуби «Активної Громади» проходять у межах проекту «Якісна інформація – якісний вибір», який направлений на підвищення політичної культури серед населення України та підвищення якості інформаційного простору у період парламентських виборів.

Примітка. Проект «Якісна інформація – якісний вибір» виконується Інститутом “Республіка” в партнерстві з Громадським радіо за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews.

Контактна особа: Головач Наталія, тел. +380 97 68 08 014